Snik - Light: Δεν έχει τέλος η μεταξύ τους κόντρα - Τι απαντά ο ξάδερφος του Mad Clip για τα δικαιώματα των τραγουδιών του

"Πήραν φωτιά" οι σπόντες στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Snik - Light: Δεν έχει τέλος η μεταξύ τους κόντρα - Τι απαντά ο ξάδερφος του Mad Clip για τα δικαιώματα των τραγουδιών του

Η κόντρα ανάμεσα σε Snik και Light συνεχίζει για τα καλά καθώς "φουντώνει" ολοένα και περισσότερο μιας και εχθές 11/2 έγινε γνωστό πως ο γνωστός τράπερ κατηγόρησε ευθέως τον Light ότι έχει κλέψει χρήματα από τον Mad Clip, ενώ δεν δίνει τα δικαιώματα των τραγουδιών του στην οικογένειά του.

Έτσι λοιπόν, ο Light θέλησε να κάνει νέες αναρτήσεις μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό αφού ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε πήρε ούτε ένα ευρώ από τον Mad Clip και την οικογένειά του ενώ από την άλλη ανέβασε ανάρτηση του ξαδέρφου του Mad Clip που επιβεβαιώνει όσα υποστηρίζει.

Ωστόσο, ο Snik με νέα του ανάρτηση εξακολουθεί να υποστηρίζει πως είπε την αλήθεια, ενώ ανέφερε πως δε θέλει να δώσει συνέχεια στο όλο θέμα από σεβασμό τόσο στον Mad Clip όσο και την οικογένειά του.

Οι αναρτήσεις στην κόντρα Snik - Light

Ανάρτηση Light στο instagram

Ανάρτηση light για Snik

Ανάρτηση SNik

Βίντεο ντοκουμέντο: Σάλος με το Snik - Έπαιξε ξύλο σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης

Ο Snik μας είχε απασχολήσει πριν λίγο καιρό, έπειτα από πρωτοφανές επεισόδιο με το γνωστό τράπερ Light, όταν είχαν έρθει σε ρήξη και είχε πάρει η "μπάλα" και τον Γιώργο Λιάγκα. Ο γνωστός παρουσιαστής είχε τοποθετηθεί επί του θέματος και έλαβε και αυτός την απάντηση του με ιδιαίτερο τρόπο.

Νέο επεισόδιο τώρα φαίνεται πως συνέβη με τον Snik τις προηγούμενες ημέρες σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, καθώς κάπου ξέφυγε η κατάσταση και βγήκε εκτός ελέγχου όταν ο γνωστός τραγουδιστής "πιάστηκε στα χέρια" με κάποιον.

Άγριος καυγάς στη Θεσσαλονίκη με το Snik παρών

Στο video που έχει γίνει viral στα social media και στο Youtube όπως ήταν αναμενόμενο, διακρίνεται ο Snik να τσακώνεται με κάποιον και να επιχειρεί να του δώσει μια μπουνιά, όμως επεμβαίνει ένας άλλος άνδρας, ο οποίος τον σπρώχνει και τον ρίχνει στον καναπέ που είναι πίσω του.