Άφησε άφωνο τον ρεπόρτερ η Πάολα με την αποκάλυψη για την κόρη της: «Της λέω να είναι...»

Έχει καλή φωνή η Παολίνα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άφησε άφωνο τον ρεπόρτερ η Πάολα με την αποκάλυψη για την κόρη της: «Της λέω να είναι...»

Πρεμιέρα έκανε η Πάολα σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας το βράδυ της Παρασκευής 11/3 και λίγο πριν ανέβει στην πίστα έκανε δηλώσεις στο Χαμογέλα και Πάλι. Η λαμπερή τραγουδίστρια μεταξύ των τραγουδιστικών αναφέρθηκε στην κόρη της Παολίνα.

Η Πάολα είναι πολύ ισορροπημένη και ευτυχισμένη (σε ποιόν άντρα έχει βρει τον έρωτα) και είναι πάντα αντικειμενική σε ό,τι αφορά ακόμα και το παιδί της. Έτσι λοιπόν δήλωσε στην κάμερα, πως δε θα ήθελε να γίνει τραγουδίστρια, καθώς δεν έχει καλή φωνή. Κατά τα άλλα θέλει να ακολουθήσει αυτό που την ευχαριστεί και της το θυμίζει κάθε φορά, που τη συμβουλεύει.

Οι δηλώσεις της Πάολα για την κόρη της

«Τη λέω να είναι έξυπνη σαν ερπετό, άκακη σαν περιστέρι και περήφανη σαν άλογο» δήλωσε.

Παραδέχτηκε ότι κάθε χρόνο δέχεται προτάσεις για talent show αλλά αρνείται. Η τελευταία κρούση μάλιστα ήταν από το X Factor.

«Δεν μου αρέσει η προβολή. Δεν μου ταιριάζει να κρίνω τα παιδιά» εξήγησε για το «όχι» που είπε.

Η Πάολα και η κόρη της Παολίνα τα σπάνε στα μπουζούκια

Έχοντας περάσει μέσω Πανελληνίων στην σχολή που ήθελε, με αποτέλεσμα μέχρι και η Έλενα Ακρίτα να αναφερθεί στο γεγονός, η κόρη της Πάολα, Παολίνα, διασκέδασε στα μπουζούκια. Η 18χρονη πήγε να απολαύει την μητέρα της και τον Στέλιο Ρόκκο, σε νυχτερινό κέντρο στην Θεσσαλονίκη, μαζί με παρέα.

Στο Instagram μάλιστα κυκλοφορεί ένα βίντεο που δείχνει μητέρα και κόρη να τραγουδάνε μαζί και να χορεύουν, την ώρα που κόσμος τις αποθέωνε.

Να σημειωθεί πως όταν η Πάολα είχε ερωτηθεί για το γεγονός πως η Παολίνα πηγαίνει στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζεται είχε ξεσπάσει λέγοντας: «Εννοείται ότι το παιδί μου θα είναι στο χώρο που εργάζομαι. Μα δεν θα γνωρίσει το παιδί μου τον χώρο μου; Επειδή είναι νύχτα; Οι γονείς μου με έπαιρναν παντού, γι’ αυτό είμαι ευτυχισμένη και όχι στερημένη».