«Δεν μας ενδιαφέρει...» - Η απίστευτη γκάφα του Νίκου Μάνεση με το όνομα της Καινούργιου

Μπέρδεψε τα ονόματα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν μας ενδιαφέρει...» - Η απίστευτη γκάφα του Νίκου Μάνεση με το όνομα της Καινούργιου

Το πρωί του Σαββάτου 12/3 είδαμε τον Νίκο Μάνεση στην εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση να κάνει ένα λάθος, που χάρισε σε πολλούς γέλιο. Ο παρουσιαστής βρισκόταν στον πλατό μαζί με την δημοσιογράφο Κατερίνα Καμπόση, η οποία παρείχε ενημέρωση σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις.

Και ενώ η ροή πήγαινε κανονικά, ο Μάνεσης ήθελε να της απευθύνει το λόγο και έκανε ένα μικρό λάθος. Μπέρδεψε τις Κατερίνες και αντί να την πει με το επίθετο της, την είπε Καινούργιου. Φυσικά η δημοσιογράφος δεν παρεξηγήθηκε, ίσα ίσα γέλασε. Είναι γνωστές αυτά τα λάθη στην ελληνική τηλεόραση και τις περισσότερες φορές, προκαλούν γέλιό.

Το λάθος του Νίκου Μάνεση στον αέρα της εκπομπής

«Η Κατερίνα Καινούργιου είναι με την κα Ζάγκα. Κατερίνες είναι και οι δύο! Δεν μας ενδιαφέρει! Κατερίνα θα παρεξηγηθείς αν σε λέω Καινούργιου;» τόνισε χαριτολογώντας ο Νίκος Μάνεσης.

Το βίντεο που το κύμα καλύπτει τον ρεπόρτερ της εκπομπής του Νίκου Μάνεση

Σε ισχύ βρίσκεται η προειδοποίηση της Πολιτικής Προστασίας για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έχουν χτυπήσει τις τελευταίες ώρες τη χώρα μας. Το πρωί του Σαββάτου (11/12), ένας ρεπόρτερ του Νίκου Μάνεση καλύφθηκε ολόκληρος από ένα τεράστιο κύμα που ήρθε πάνω του στην παραλία του Φλοίσβου.

Ενώ βρισκόταν λοιπόν αρκετά μέτρα από την ακτή, ο δημοσιογράφος εξηγούσε στον Νίκο Μάνεση πως τα κύματα φτάνουν μέχρι πολύ ψηλά, ενώ δεν επιτρέπεται να πλησιάσει κανένα σκάφος.

Εκείνη τη στιγμή ένα τεράστιο κύμα σηκώθηκε και ο δημοσιογράφος τρομοκρατημένος άρχισε να φωνάζει: «Μας καλύπτει, μας καλύπτει», με τη σύνδεση να κόβεται από βραχυκύκλωμα. Ο Νίκος Μάνεσης αμέσως ζήτησε να πάνε σε διαφημίσεις.