Θεοδώρα Σιάρκου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Μπήκε στο νοσοκομείο και δεν ξαναγύρισε ποτέ»

Η σπάνια εξομολόγηση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θεοδώρα Σιάρκου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Μπήκε στο νοσοκομείο και δεν ξαναγύρισε ποτέ»

Συνέντευξη στην Μαριάνθη Κούνια παραχώρησε η Θεοδώρα Σιάρκου για το «Secret», όπου μεταξύ άλλων η ίδια αναφέρθηκε για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος μάλιστα οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού πριν από λίγες ημέρες.

Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να αναφέρει το γεγονός πως την σόκαραν όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον κίνημα #metoo το οποίο συνεχίζει να απασχολεί ιδιαίτερα.

Οι δηλώσεις της Θεοδώρας Σιάρκου

«Όταν το μάθαμε, παγώσαμε όλοι. Ήταν σοκαριστικό. Εκείνη την ημέρα που έκανε το τελευταίο του γύρισμα ο Πέτρος ένιωσε μια αδιαθεσία. Σοκαριστήκαμε όλοι περισσότερο με το γεγονός που συνέβαινε κι όχι τόσο με το αν θα συνεχιστεί η δουλειά.

Ωστόσο, εγώ, επειδή συνεργαζόμουν πρώτη φορά με τον Φιλιππίδη, δεν έχω τίποτα αρνητικό να του καταλογίσω για τους πέντε μήνες της συνεργασίας μας. Ήταν κύριος και υποστηρικτικός. Γελάγαμε πολύ.

Ήταν παιδική χαρά το γύρισμα με τον Πέτρο. Γενικά, ήταν πολύ στενάχωρο όλο αυτό, γιατί τα γεγονότα δείχνουν ότι στο παρελθόν έχασε το μέτρο και έκανε κατάχρηση εξουσίας. Δυστυχώς συνειδητοποιώ κάθε μέρα ότι ήμουν η τελευταία παρτενέρ του. Πλέον η ελληνική Δικαιοσύνη έχει τον λόγο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλους.»

Η οριστική απόφαση του Πέτρου Φιλιππίδη - Μετά την δίκη δεν πρόκειται να...

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου ενώ από την άλλη ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται πως έχει πάρει μια οριστική απόφαση σχετικά με τον χώρο του θεάτρου.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό», ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος έχει απασχολήσει ιδιαίτερα με το ελληνικό κίνημα #metoo αλλά και τις καταγγελίες που ήρθαν στην επιφάνεια, έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από την υποκριτική, την σκηνοθεσία και την παραγωγή παραστάσεων. Η απόφαση είναι οριστική και την επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.