Τι λες τώρα: ''Πυρ και μανία'' ο Κωνσταντινίδης με τον Μαυρικίου - Σηκώθηκε και έφυγε από το πλατό

«Δεν μπορώ να έχω κάθε φορά το τετράλεπτο του...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Τι λες τώρα: ''Πυρ και μανία'' ο Κωνσταντινίδης με τον Μαυρικίου - Σηκώθηκε και έφυγε από το πλατό

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τι λες τώρα», το πρωί του Σαβάτου 12/3 ήταν ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα, ο οποίος μάλιστα είναι και ο κουμπάρος στον γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση.

Η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να ρωτήσει τον γνωστό ερευνητή για τον γάμο του ζευγαριού, οι οποίοι πρόσφατα αρραβωνιάστηκαν με πλήθος διασήμων να παρελαύνου στο γλέντι, και με το που άκουσε ο Στέφανος Κωνταντινίδης το θέμα, σηκώθηκε και έφυγε κυριολεκτικά από το πλατό.

Έξαλλος ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

«Πείτε τα για τον Μαυρίκιο…», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και αποχώρησε από το πλατό, με την Κατερίνα Καραβάτου να λέει: «Στέφανε γύρνα πίσω αλήθεια, θα εκνευριστώ λίγο. Έλα πίσω σε παρακαλώ».

«Δεν είναι υποκριτικό αυτό που κάνεις; Είναι το μοναδικό θέμα που σε ενοχλεί στην εκπομπή; Από όλα αυτά που έχεις παίξει σε όλες τις εκπομπές;», είπε λίγο μετά η Κατερίνα Καραβάτου.

«Δεν θέλω να βρίσκομαι κάπου που δεν επιθυμώ. Δεν μπορώ να έχω κάθε φορά το τετράλεπτο του Μαυρίκιου Μαυρικίου. Σε παρακαλώ πάρα πολύ! Με αγάπη το λέω! Δεν μπορώ άλλο. Δεν θέλω να πω καθόλου την άποψή μου. Πραγματικά δηλαδή. Θα ζήσουμε από τώρα τον γάμο του καλοκαιριού; Δεν θέλω. Δεν είναι υποκρισία. Υποκρισία είναι αυτό που κάνουμε εμείς» συμπλήρωσε έξαλλος ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Οι δηλώσεις του Στέφανου Κωνσταντινίδη για την επόμενη σεζόν του Τι Λες Τώρα

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» παραχώρησε συνέντευξη ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τον οποίο βλέπουμε στην φετινή τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα του MEGA στην εκπομπή «Τι λες τώρα» όπου τις τελευταίες ημέρες συνεργάτιδά του έχει αποκαλύψει πως βγήκε θετική στον κορωνοϊό.

Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος δεν δίστασε να απαντήσει για το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής αλλά και για τις επερχόμενες αλλαγές. Μάλιστα, όπως δήλωσε η επίσημη ενημέρωση που έχουν ως συντελεστές αυτής της εκπομπής είναι ότι παραμένει στην ώρα προβολής της και πως δεν μειώνεται σε χρόνο.