Η ''αφοπλιστική'' απάντηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στον Σάκη Κατσούλη - «Δεν σου είπα ότι είμαι έτοιμη για...»

Θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Η ''αφοπλιστική'' απάντηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στον Σάκη Κατσούλη - «Δεν σου είπα ότι είμαι έτοιμη για...»

Η κάμερα του «Τι Λες Τώρα» πέτυχε τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, το πρωί του Σαββάτου 12/3, οι οποίοι απάντησαν στο ερώτημα εάν σκέφτονται να παντρευτούν, καθώς οι φήμες είχαν φουντώσει εξαιτίας των πρόσφατων δηλώσεων που είχαν κάνει στην εκπομπή της Super Κατερίνα.

Το σχόλιο της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στον Σάκη Κατσούλη για το ενδεχόμενο του γάμου

«Αν υπάρχει κάτι που μας ταιριάζει και θέλουμε να το κάνουμε δεν θα πούμε όχι, πιστεύω», είπε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για κάποια επαγγελματική πρόταση που μπορεί να δεχθούν.

«Δεν ξέρουμε. Αυτό είναι δύο άνθρωποι που κάθονται κάτω και συζητάνε, βλέπουν την κοινή πορεία. Είναι πολύ μικρή ακόμα, 26 χρονών!», είπε ο Σάκης Κατσούλης για το ενδεχόμενο του γάμου με τη Μαριαλένα να απαντάει: «Καλά, δεν είμαι και 16! Δεν σου είπα ότι είμαι έτοιμη για γάμο».

Η επική ατάκα του Σάκη για την Μαριαλένα στο Total Blackout

Το βράδυ Τρίτης (9/3) παρακολουθήσαμε ένα από τα πιο ανατρεπτικά παιχνίδια διασκέδασης της ελληνικής τηλεόρασης, το Total Blackout, με παρουσιαστή τον Αναστάσιο Ράμμο, ο οποίος υποδέχτηκε, μεταξύ άλλων, τον πρώην νικητή του Survivor, Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Το παιχνίδι παίζεται στο απόλυτο σκοτάδι και οι συμμετέχοντες δεν μπορούν να δουν απολύτως τίποτα, ενώ οι τηλεθεατές τους παρακολουθούν μέσα από τις κάμερες υψηλής τεχνολογίας.

Το αγαπημένο μας ζευγάρι φυσικά τράβηξε τα βλέμματα και οι δυο τους κατάφεραν παρά το σκοτάδι να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να βρουν, όσα έπρεπε, παρά τον έντονο φόβο της Μαριαλένας.

Στην αρχή του παιχνιδιού ωστόσο, ο Σάκης σχολίασε με αιχμηρότητα την παρουσία της κοπέλας του στο πλευρό του. «Γιατί πρέπει να έχω παντού δίπλα μου την Μαριαλένα;» δήλωσε.