Την "έπνιξαν" στα γαρύφαλλα - "Χαμός" στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Πάολα

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Την

Το βράδυ της Παρασκευής 11/3 πραγματοποιήθηκε η μεγάλη έναρξη για την συνεργασία "φωτιά" που δεν περίμενε κανείς σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Πιο συγκεκριμένα, η Πάολα μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο καθήλωσαν τους καλεσμένους τους με τις ερμηνείες τους.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, φαίνεται πως η βραδιά πέρασε πολύ ευχάριστα για όλους καθώς αίσθηση έκαναν ακόμη και τα χιλιάδες γαρύφαλλά τα οποία ήταν πεταμένα στην σκηνή την ώρα που τραγουδούσε η Πάολα καθώς αναμφίβολα κατάφερε να τους ξεσηκώσει όλους.

Μάλιστα, η κάμερα του YouWeekly.gr ήταν επίσης εκεί για να απαθανατίσει την γνωστή τραγουδίστρια στην μεγάλη της έναρξη επί σκηνής, όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω ήταν άκρως εντυπωσιακή. Πέρα όμως από τα επαγγελματικά της, η ίδια περνάει πολύ καλά και στα προσωπικά της.

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες με την Πάολα

Πάολα πρεμιέρα στο Φωταέριο

Αποκλειστική φωτογραφία Πάολας

Πάολα στο φωτοέριο

Φωταέριο - Πάολα

Aφησε άφωνο τον ρεπόρτερ η Πάολα με την αποκάλυψη για την κόρη της: «Της λέω να είναι...»

Πρεμιέρα έκανε η Πάολα σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας το βράδυ της Παρασκευής 11/3 και λίγο πριν ανέβει στην πίστα έκανε δηλώσεις στο Χαμογέλα και Πάλι. Η λαμπερή τραγουδίστρια μεταξύ των τραγουδιστικών αναφέρθηκε στην κόρη της Παολίνα.

Η Πάολα είναι πολύ ισορροπημένη και ευτυχισμένη και είναι πάντα αντικειμενική σε ό,τι αφορά ακόμα και το παιδί της. Έτσι λοιπόν δήλωσε στην κάμερα, πως δε θα ήθελε να γίνει τραγουδίστρια, καθώς δεν έχει καλή φωνή. Κατά τα άλλα θέλει να ακολουθήσει αυτό που την ευχαριστεί και της το θυμίζει κάθε φορά, που τη συμβουλεύει.

«Τη λέω να είναι έξυπνη σαν ερπετό, άκακη σαν περιστέρι και περήφανη σαν άλογο» δήλωσε.

Παραδέχτηκε ότι κάθε χρόνο δέχεται προτάσεις για talent show αλλά αρνείται. Η τελευταία κρούση μάλιστα ήταν από το X Factor.

«Δεν μου αρέσει η προβολή. Δεν μου ταιριάζει να κρίνω τα παιδιά» εξήγησε για το «όχι» που είπε.