Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Σε παράσταση συνέβησαν πράγματα που...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του ηθοποιού

Ποιο ήταν το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για κάποιο ρόλο;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Σε παράσταση συνέβησαν πράγματα που...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του ηθοποιού

Τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο απολαμβάνουμε εδώ και λίγο καιρό στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός, ο οποίος έχει μπει για τα καλά στον ρόλο του και τον έχουμε αγαπήσει για αυτό. Ο ηθοποιός μίλησε, το πρωί του Σαββάτου 12/3, στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται, σε μια συνβέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος μίλησε μεταξύ άλλων για την επιτυχία που γνωρίζει η σειρά, την πορεία του στο θέατρο αλλά και ορισμένα σκηνικά που συνέβησαν σε θεατρικές παραστάσεις και τον έκαναν να πιστέψει σε κάτι ανώτερο. Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι στα 29 του χρόνια όταν υποδήθηκε τον Ηρώδη στην παράσταση «Σαλώμη», αναγκάστηκε να πάρει 23 κιλά για να είναι ρεαλιστικός ο ρόλος.

Οι δηλώσεις του Λάζαρου Γεωργακόπουλου

«Έπαιζα τον Ρασκόλνικοφ και έλεγα “μπορεί ο Θεός να μην υπάρχει” κάποια στιγμή. Και δύο φορές στο ίδιο σημείο έγινε blackout για 5 δευτερόλεπτα χωρίς ναξέρουμε γιατί έγινε. Το τρίτο είναι όταν ζητούσα “συγγνώμη” για τον φόνο της Λιζαμπέτα Μπογκντάνοβα.

Και μία πεταλούδα σηκώνω το χέρι είναι εκεί, σηκώνομαι, προχωράω και η πεταλούδα είναι εκεί, δεν έφυγε παρά μόνο, όταν έκλεισαν τα φώτα», είπε χαρακτηριστικά για τις στιγμές εκείνες που τον έκαναν να πιστέψει σε μια ανώτερη δύναμη.

Η κούκλα κόρη του Λάζαρου Γεωργακόπουλου

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος είναι η νέα προσθήκη στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός, στην οποία υποδύεται τον Βλάση Καραπάνο, έναν ισοβίτη που εμφανίζεται στις φυλακές. Το πρωί της Πέμπτης (13/1), ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη διάσημη κόρη του.

Η κόρη του Λάζαρου Γεωργακόπουλου είναι ένα ανερχόμενο αστέρι της ελληνικής μουσικής σκηνής, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της και τη νίκη της στο The Voice of Greece.

Ο λόγος για την Joanne, ή αλλιώς την Ιωάννα Γεωργακοπούλου η οποία ήταν η μεγάλη νικήτρια του περσινού κύκλου του The Voice με την Έλενα Παπαρίζου και φέτος έχει καταφέρει να κάνει μεγάλη επιτυχία με την επανεκτέλεση του κομματιού «Twist in my sobriety».

Joanne πατέρας