«Περιμένω να δω τη γέννηση του παιδιού του Μαυρικίου ζωντανά...» - Η επική ατάκα του Σωτήρη Καλυβάτση

Η συνέντευξη που στάθηκε αφορμή να ''ξεσπάσει'' καβγάς στον αέρα του Τι Λες Τώρα

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
«Περιμένω να δω τη γέννηση του παιδιού του Μαυρικίου ζωντανά...» - Η επική ατάκα του Σωτήρη Καλυβάτση

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη εφ' ολης της ύλης στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!», το πρωί του Σαββάτου 13/2. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο οποίος ήταν ο θεατρικός παραγωγός σε μια παράσταση που θα έπαιζε ο ίδιος, η οποία εν τέλει δεν ανέβηκε ποτέ.

Λίγο αργότερα, μετά την προβολή των δηλώσεών του ακολούθησε ένα πρωτοφανές περιστατικό στον αέρα της εκπομπής, αφού ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, φανερά εκνευρισμένος με την συνεχή ασχολία των εκπομπών στον Μαυρικίου, αποχώρησε από το πλατό.

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Καλυβάτση για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

«Περιμένω να δω τη γέννηση του παιδιού του Μαυρικίου ζωντανά. Για το γάμο είμαι σίγουρος πως ο παπάς θα έχει ψείρα στα μούσια του. Το σίγουρο είναι ότι έχουμε πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης και πρόσθεσε για την υπόθεση μεταξύ Σοφίας Παυλίδου και Μάνου Παπαγιάννη:

«Αυτό που συνέβη ήταν εκτός ελέγχου δρουν εκτός ελέγχου. Καταλαβαίνουμε ότι είναι πολλοί οι άνθρωποι που και ότι έχουμε πολλούς Πούτιν γύρω μας. Ελπίζω να δράσει η δικαιοσύνη γιατί αυτός θα είναι ο τρόπος να μιλάνε οι άνθρωποι και να το βουλώνουν οι μικροί Πούτιν».

«Δεν μου λείπει καθόλου η δημιουργία οικογένειας και παιδιών καθώς σε μεγάλο βαθμό είμαι ο ίδιος παιδί», είπε τέλος ο ηθοποιός.

Οι δηλώσεις του Καλυβάτση για Κανάκη και Παναγιωτόπουλο

Καλεσμένος στην εκπομπή Mega Καλημέρα βρέθηκε ο Σωτήρης Καλυβάτσης, με σκοπό να σχολιάσει όλα όσα απασχολούν τον τελευταίο καιρό το χώρο της υποκριτικής, αλλά και της τηλεόρασης, με τις καταγγελίες για παρενοχλήσεις να είναι δεκάδες και τα δικαστήρια κατά των καταγγελόμενων να έχουν ξεκινήσει.

Ο ηθοποιός είναι γνωστό πως συνεργαζόταν με τον Αντώνη Κανάκη, ο οποίος δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια, τα οποία έγραφαν πως ήξερε για τα ροζ βίντεο που είχε στην κατοχή του και διέρρευσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, χωρίς την έγκριση των πρώην συντρόφων του.

Ωστόσο, όταν ήρθε η συζήτηση στα γεγονότα αυτά ο Σωτήρης Καλυβάτσης ανέφερε πως η ομάδα των Ράδιο Αρβύλα χειρίστηκε το θέμα σωστά και πως και ο ίδιος έτσι θα αντιδρούσε.

«Όταν ήρθα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα μόνιμα, ήρθα με το σκάφος και πολύ το χάρηκα. Φυσικά και τα θυμάμαι εκείνα τα χρόνια. Ήρθα 11 Νοεμβρίου του 2007. Ήρθα χωρίς να έχω κλείσει κάποια δουλειά. Το μόνο που είχα κλείσει ήταν θέση στη μαρίνα για να μπορέσω να δέσω γιατί ερχόμουν με το “σπίτι” μου. Έδεσα στον Πειραιά, κατέβηκα στο Πασαλιμάνι και σιγά σιγά άρχισα να απλώνω τα πλοκάμια μου», είπε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Και συνέχισε: «Έφυγα από τη Θεσσαλονίκη γιατί γύρισα σελίδα στη ζωή μου. Έπαψε να υπάρχει η συνεργασία με τον Αντώνη, γύρισα σελίδα και πήγα παρακάτω. Το είχα ανάγκη αυτό, να φύγω. Ήμασταν οι μόνοι που δουλεύαμε τότε σε ένα κανάλι των Αθηνών από τη Θεσσαλονίκη. Και τώρα τα παιδιά είναι οι μόνοι που το κάνουν».

Για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, απάντησε: «Αν ήμουν σε μια τέτοια ομάδα, κι εγώ προφανώς θα το αντιμετώπιζα όπως και τα παιδιά. Δεν είχα συνεργαστεί ποτέ με τον Στάθη, τον γνώριζα ελάχιστα, δεν είχα κάνει ποτέ παρέα μαζί του».