Αυτός θα είναι ο κουμπάρος της Αντωνά και του Σοϊλέδη - Ανακοινώθηκε στον αέρα του Καλύτερα Δε Γίνεται

Δεν μας είχε περάσει από το μυαλό...

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Αυτός θα είναι ο κουμπάρος της Αντωνά και του Σοϊλέδη - Ανακοινώθηκε στον αέρα του Καλύτερα Δε Γίνεται

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου 13/2 ο Κώστας Φραγκολιάς, καθώς κάποιοι από τους συνεργάτες της Ναταλίας Γερμανού διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Την ώρα του σχολιασμού του Survivor, μάλιστα, ο ίδιος έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τον γάμο της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη, καθώς πρόκειται να είναι ο κουμπάρος τους μαζί με την σύντροφό του, Δώρα.

Η αποκάλυψη του Κώστα Φραγκολιά για την κουμπαριά με Σοϊλέδη - Αντωνά

«Θα γίνει του “Κουτρούλη”. Θα παντρέψω τον Άρη με την Μαρία. Μας έχει γίνει πρόταση εδώ και έξι μήνες και την αποδεχτήκαμε. Η Μαρία έχει την αγωνία της μην χτυπήσει. Σαν χαρακτήρας είναι μια χαρά. Αυτό που ξέρουμε εμείς, αυτό ακριβώς βλέπουμε.

Έχω σκεφτεί ότι είναι μια καλή ευκαιρία να αποφύγει πάρα πολλά πράγματα με τις ετοιμασίες τώρα που λείπει, γιατί οι γυναίκες σε αυτά είσαστε κάπως. Το έχουμε έτοιμο το κοστούμι. Το έχουμε βρει, το έχουμε μιλήσει, είμαστε κομπλέ. Τον βλέπω και για νικητή, και θα χαρώ γιατί θα είναι ο πρώτος διάσημος που θα έχει κερδίσει», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Φραγκολιάς.

Ο Κώστας Φραγκολιάς με την σύντροφό του Δώρα Πατσιώτη

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr, απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι Κώστα Φραγκολιά και Δώρα Πατσιώτη σε βόλτα τους στα βόρεια προάστια. Οι δυο τους, δεν άφησαν στιγμή ο ένας το χέρι του άλλου, ενώ δεν έλειπαν και οι τρυφερές στιγμές!

Το ζευγάρι απόλαυσε τη βόλτα του σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι και όπως όλα δείχνουν το πάνε σοβαρά... "Το πάμε σοβαρά γιατί προυπήρχε η σχέση μας...", έχει δηλώσει ο Κώστας Φραγκολιάς, αφού ο έρωτάς τους ξεκίνησε πριν από περίπου 17 χρόνια, έκανε μια παύση και επανήλθε!

H γοητευτική Δώρα, είναι ιδιοκτήτρια αλυσίδας καταστημάτων μασάζ. Οι πληροφορίες μας λένε πως το ζευγάρι παντρευτεί πρώτα με πολιτικό γάμο και έπειτα με θρησκευτικό προς το καλοκαίρι!