Πέτρος Ίμβριος: «Η γυναίκα μου φοβόταν μήπως δεν την συμπαθήσουν οι κόρες μου αλλά...»

Οι αποκαλύψεις του τραγουδιστή για την οικογένειά του

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Πέτρος Ίμβριος: «Η γυναίκα μου φοβόταν μήπως δεν την συμπαθήσουν οι κόρες μου αλλά...»

Στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα» μίλησε το πρωί του Σαββάτου, ο Πέτρος Ίμβριος, ο οποίος πρόσφατα έγινε μπαμπάς και απέκτησε με την γυναίκα του έναν πανέμορφο γιο. Ο τραγουδιστής, ο οποίος έχει ήδη δυο μεγαλύτερες κόρες αποκάλυψε πως οι δυο τους πλέον τσακώνονται για το ποια θα περάσει περισσότερο χρόνο με τον αδερφό τους.

Η αποκάλυψη του Πέτρου Ίμβριου για την γυναίκα του

«Η γυναίκα μου φοβόταν μήπως δεν την συμπαθήσουν οι κόρες μου αλλά έγιναν φιλεναδίτσες», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Ίμβριος για την σχέση της γυναίκας του με τις κόρες του και αποκάλυψε, μάλιστα, ότι για τον ερχομό του μωρού, έφτιαξε ένα βίντεο με τον υπέρηχο, στον οποίο μίλαγε με παιδική φωνή, ώστε να το ανακοινώσει στα παιδιά του.

Σχετικά με τον καλλιτεχνικό χώρο, ο Πέτρος Ίμβριος εξομολογήθηκε πως πάντα έκανε και άλλες δουλειές παράλληλα με το τραγούδι και ότι έχει ανοίξει μια παιδική ντίσκο, ενώ για το αν θα πήγαινε στο Survivor απάντησε ότι είναι: «μεγάλος για να εκτίθεται σε κακουχίες».

Δείτε εδώ παλαιότερη συνέντευξη του Πέτρου Ίμβριου που μιλάει για την γυναίκα του και την οικογένειά του:

Οι δηλώσεις του τραγουδιστή για τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα έκανε ο Πέτρος Ίμβριος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο του με τη Ναταλία Γερμανού καθώς και στην πρόταση που δέχθηκε από το Survivor 5.

«Έχω δεχθεί πρόταση για το Survivor, την οποία επεξεργάζομαι, το συζητάω με την οικογένειά μου, τις κόρες μου και τη γυναίκα μου. Θα το ζυγίσω λίγο καλύτερα και τις επόμενες μέρες θα έχουμε αποτέλεσμα. Η σύζυγός μου και οι κόρες μου είναι ενάντια στο να πάω στο Survivor.

Δεν θέλω να κρίνω τον Τριαντάφυλλο γιατί δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει. Καλό είναι να κρατάμε τα μυαλά μέσα στο κεφάλι μας. Έπεσα σε μελαγχολία και κατάθλιψη στα 25 μου, άρχισα να σκέφτομαι ότι αν κάνω οικογένεια, θα έχω χρήματα να την ζήσω;

Με την Άννα Βίσση μιλάμε, όχι πολύ συχνά, αλλά έχουμε κάποια επαφή. Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή δεν έχουν κάτι να χωρίσουν. Από το 1996 που γνώρισα τη Ναταλία έχουμε καλές σχέσεις, ακόμα και μετά το χωρισμό είχαμε. Αυτό που γράφτηκε και με είχε πειράξει ήταν ότι παντρεύτηκα τη Ναταλία για να μου φτιάξει την καριέρα. Ήταν κάτι εντελώς χαζό.

Δεν έχω δοκιμάσει να κάνω μπότοξ. Κάποια στιγμή στα 70 μου μπορεί να τραβηχτώ λιγάκι», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Ίμβριος.