«Θα έμπαινα ξανά στο Survivor αν...» - Η αποκάλυψη του Στέλιου Κρητικού για το πόσο που έπαιρνε από το ριάλιτι

«Την έζησα την εμπειρία αλλά πάλι...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
«Θα έμπαινα ξανά στο Survivor αν...» - Η αποκάλυψη του Στέλιου Κρητικού για το πόσο που έπαιρνε από το ριάλιτι

Όπως και ο Αντώνης Νικοπολίδης, μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου 12/3, ο Στέλιος Κρητικός, στην εκπομπή «Μαμά-δες», στην ΕΡΤ. Ο δημοφιλής ηθοποιός, ως πατέρας τεσσάρων παιδιών πλέον περιέγραψε πώς είναι να είσαι μπαμπάς με 4 παιδιά αλλά και τον «κόπο» που έκανε για να πείσει την γυναίκα του και για άλλο ένα παιδί. Μάλιστα, αποκάλυψε και το πως διαχειρίστηκε τα χρήματα που πήρε από την συμμετοχή του στο Survivor.

Οι δηλώσεις του Στέλιου Κρητικού

«Στο Survivor είναι πάρα πολά τα χρήματα. Θα έμπαινα ξανά αν τα χρήματα ήταν αρκετά. Δεν έχω να κρύψω κάτι. Το έκανα, την έζησα την εμπειρία αλλά πάλι και στην εμπειρία εκείνη έπαιξαν ρόλο και τα χρήματα», είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κρητικός και πρόσθεσε:

«Αυτός είναι και ο λόγος που δημιούργησα την σχολή θεάτρου και χορού που έχω μαζί με την σύζυγο μου. Οπότε από αυτό γεννήθηκε ένα τεράστιο πράγμα που με εξέλιξε σαν καλλιτέχνη ένα εκατομμύριο της εκατό».

«Σιχαίνομαι την λέξη συμβουλή για αυτό και στα παιδιά μου λέω την άποψη μου. Η συμβουλή θεωρώ ότι έχει και ένα κομμάτι πράξης από πίσω. Το λάθος που κάνουμε οι γονείς είναι ότι προσπαθούμε να μην πειράξει και να μην στεναχωρήσει κανένας το παιδί μας και το κάνουμε πρώτα εμείς στον μεγαλύτερο βαθμό που μπορούμε να φανταστούμε», είπε κλείνοντας ο ηθοποιός.

Για πρώτη φορά και τα τέσσερα παιδιά του ηθοποιού σε μια φωτογραφία

Μπαμπάς για τέταρτη φορά έχει γίνει ο Στέλιος Κρητικός - δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του - , ο οποίος είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και αξιαγάπητους μπαμπάδες. Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του Άρης και Μιχάηλ τον λατρεύουν και μάλιστα οι τρεις τους έχουν έναν από τους πιο επιτυχημένους λογαριασμούς στο Tik Tok, με τα σχόλια στα βίντεο τους να πέφτουν κυριολεκτικά ''βροχή''.

Μπορεί, λοιπόν , οι γιοι του να έχουν μεγαλώσει αρκετά όμως έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση με τις μικρές τους αδερφές τα ονόματα των οποίων είναι Κόμησσα και Χριστίνα, στις οποίες έχουν απίστευτη αδυναμία. Έτσι, με αφορμή την μέρα της Γυναίκας Άρης και Μιχάηλ δημοσίευσαν την πιο τρυφερή φωτογραφία με τις αδερφές τους για να τους ευχηθούν και μας έκαναν να λιώσουμε.

«Χρόνια Πολλά γυναικάρες μας», έγραψε στην ανάρτηση του ο Άρης Κρητικός ενώ πόζαραν όλα τα αδέρφια μαζί αγκαλιά.