Chart Show: «Χριστέ μου, όλα θα τα πει;» - Η τεράστια αμηχανία της Δέσποινας Βανδή στην πρεμιέρα

Δεν ήξερε που να κρυφτεί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Chart Show: «Χριστέ μου, όλα θα τα πει;» - Η τεράστια αμηχανία της Δέσποινας Βανδή στην πρεμιέρα

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου η Δέσποινα Βανδή με το ChartShow your countdown κάτι που περίμενε η ίδια με πολύ άγχος, όπως και το κοινό. Στον καναπέ της λοιπόν, η λαμπερή παρουσιάστρια φιλοξένησε πολλά πρόσωπα που σχετίζονται με την ελληνική μουσική βιομηχανία.

Μεταξύ εκείνων βρέθηκε και η στιχουργός Εύη Δρούτσα, που έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες. Η Άννα με τη σειρά της έκανε ένα σχόλιο για την Βανδή, που την έκανε να θυμηθεί σκηνές από τα πρώτα της βήματα και να ντραπεί.

H αμήχανη στιγμή της Δέσποινας Βανδή στο Chart Show

«Για σένα θέλω να πω. Είχα πάει ένα τριήμερο με τον Λάμπη και έρχεσαι εσύ κοριτσάκι, κράταγες και ένα κασετόφωνο και έφερνες να ακούμε τραγούδια», ανέφερε η Εύη Δρούτσα.

«Χριστέ μου, όλα θα τα πει; Δεν ξέρω τι λέει παιδιά, δεν ξέρω», αντέδρασε η Δέσποινα Βανδή.

Και ανέφερε η στιχουργός: «Όταν ήρθες μόνιμα στην Αθήνα, είχες μεγάλο πρόβλημα οικονομικό», ενώ η Δέσποινα Βανδή παραδέχτηκε: «Είχα νοικιάσει ένα πολύ μικρό σπιτάκι, είχα μέσα έναν καναπέ και έναν σκύλο. Αυτά ήταν τα υπάρχοντά μου, αλλά περνούσα τέλεια παιδιά. Δεν είναι το χρήμα αυτό που σε κάνει να περνάς καλά».

Τα λόγια της Δέσποινας Βανδή στην πρεμιέρα του Chart show, Your countdown

Η αγαπημένη τραγουδίστρια φάνηκε ιδιαίτερα ευχάριστη και χαρούμενη στο καλωσόρισμα της με τον κόσμο, κάτι που μας έκανε να καταλάβουμε ότι μάλλον τζάμπα αγχωνόταν.

«Καλησπέρα σας! Καλωσήρθατε στο Chart Show. Τι γίνεται ρε παιδιά σήμερα εδώ; Αισθάνομαι ότι είμαι σε συναυλία. Το πιο μουσικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης είναι εδώ στον Alpha. Στην εκπομπή θεσμό, κάθε Σάββατο βράδυ θα τραγουδάμε, θα διασκεδάζουμε, θα αναπολούμε οι μεγαλύτεροι και θα μαθαίνουν οι μικρότεροι.

Όλα τα τραγούδια έχουν την δική τους ιστορία. Να είστε έτοιμοι για δυνατές συγκινήσεις. Τραγούδια που σημάδεψαν δυνατές στιγμές, τραγούδια που άντεξαν στον χρόνο. Εμείς αυτά τα τραγούδια θα σας παρουσιάσουμε», είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Στην συνέχεια υποδέχθηκε τους συνεργάτες της και music experts που θα βρίσκονται μαζί της σε κάθε εκπομπή και δεν είναι άλλοι από τον Γιώργο Αρσενάκο και τον Πέτρο Δραγουμάνο.