Γιώργος Χρυσοστόμου: «Στην προσωπική μου ζωή...» - Όλη αλήθεια για τα ερωτικά του ηθοποιού

«Είναι το απαξιωτικό που μπορεί να...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γιώργος Χρυσοστόμου: «Στην προσωπική μου ζωή...» - Όλη αλήθεια για τα ερωτικά του ηθοποιού

Τον Γιώργο Χρυσοστόμου είδαμε σε συνέντευξη το μεσημέρι του Σαββάτου 12/3 στο Καλύτερα δε γίνεται να μιλάει όπως πάντα αποκαλυπτικά για όλα. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε για τη σχέση του με το κοινό, δίνοντας μια καθοδήγηση για το πως θα έπρεπε να είναι αλλά και την πραγματική διάσταση που έχει βιώσει, με αποτέλεσμα την απαξίωση.

Ο γοητευτικός Χρυσοστόμου φυσικά και αναφέρθηκε στον γυναικείο πληθυσμό, αποκαλύπτοντας πως έχει εισπράξει αγάπη από σχέσεις του αλλά και από πολλές θαυμάστριες (έχει βγει ραντεβού με θαυμάστρια;), ωστόσο δυσκολεύεται ακόμα στην διαχείριση συναισθημάτων.

Oι δηλώσεις του Γιώργου Χρυσοστόμου

«όταν ένας ηθοποιός έχει ανέβει πολλές φορές στη σκηνή, είναι χορτασμένος από αυτό και έχει την ευαισθησία του πόσο εκτεθειμένος είναι κάποιος εκεί πάνω λειτουργεί πολύ τρυφερά από κάτω προς τα πάνω. Όχι απαξιωτικά. Εγώ αυτό που έχω περάσει σε όλη την πορεία μου είναι το απαξιωτικό που μπορεί να γίνει με μια απλή κίνηση ή λεκτική βία».

«Στην προσωπική μου ζωή με έχουν φροντίσει πάρα πολύ απλά μπορεί καμιά φορά να μην το μεταβολίζω ή να μην το δέχομαι. Δεν πιστεύω εύκολα και δεν έχω εμπιστοσύνη, ακόμα παλεύονται αυτά. Όλα είναι μπουρδουκλωμένα μέσα στο να με φροντίζει κάποιος».

«Η συναισθηματική πίστα είναι χαοτική όσο δρόμο κι αν κάνεις γιατί έχει να κάνει πάντα με ένα σύστημα και είναι πάντα σε σχέση με έναν άλλον. Είναι δύσκολο πράγμα εν τέλει η αγάπη» συμπλήρωσε ο πρωταγωνιστής στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.

Η μάχη του Χρυσοστόμου με το αλκόολ

Το μεσημέρι της Κυριακής ο Γιώργος Χρυσοστόμου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπισε στο παρελθόν με το αλκοόλ αλλά και στα λάθη που έχει κάνει.

«Έκανα τα λάθη στην αρχή...Θα σας πω, για να ξέρει και ο κόσμος! Εγώ δεν είχα ποτέ θέμα με το αλκοόλ, με πήρε όμως μία... μπάλα, δουλεύοντας νύχτα. Η καριέρα αυτή κράτησε 22 χρόνια, γιατί εγώ δουλεύω νύχτα από τότε '96 στο νησί (σ.σ. τη Ρόδο).

Λόγω της νυχτερινής δουλειάς έπινα κάθε μέρα. Δεν ήταν θέμα αλκοολισμού! Δεν σηκωνόμουν το μεσημέρι να πιω, άλλα (συνειδητοποίησα ότι) πίνω κάθε μέρα! Πώς θα γίνει; Πώς θα περάσεις το βράδυ;", είπε αρχικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου και συνέχισε: "Δεν μου δημιούργησε πρόβλημα το αλκοόλ αλλά με έκανε αρκετά οξύθυμο».