Πώς είναι σήμερα η Μόνικα από το GNTM 1; - Παραμένει άκρως εντυπωσιακή!

Θα πάθετε πλάκα!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πώς είναι σήμερα η Μόνικα από το GNTM 1; - Παραμένει άκρως εντυπωσιακή!

Το Greece’s Next Top Model προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2009-2010 και 2010-2011 από τον ΑΝΤ1 όπου από τα πρώτα κιόλας επεισόδια φαίνεται πως ξεχώρισε. Μάλιστα, υπήρξαν αρκετά πρόσωπα τα οποία κατάφεραν να πάνε αρκετά ψηλά στον διαγωνισμό μοντέλων.

Ανάμεσά τους και η Μόνικα η οποία παρά το νεαρό της ηλικίας της έδειξε πως ήταν αποφασισμένη να τα πάει πολύ καλά και να ξεχωρίσει για τον χαρακτήρα της και την ιδιαίτερη ομορφιά της.

Βέβαια, από τότε έχουν περάσει σχεδόν 13 χρόνια ωστόσο η ίδια συνεχίζει να ασχολείται με το modeling, αλλά και με τη γυμναστική, τη yoga και το personal trainnig. Η ίδια παραμένει αρκετά εντυπωσιακή αφού έχει μείνει ίδια σα να μην πέρασε μια μέρα. Από την άλλη, μανούλα για πρώτη φορά έγινε παίκτρια από το GNTM 1.

Δείτε πως είναι σήμερα η Μόνικα από το GNTM

Που είναι και τι κάνει σήμερα η νικήτρια του πρώτου GNTM, Σεράινα Καζαμία;

Την Σεράινα Καζαμία την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του GNTM, όπου κατάφερε να κερδ;iει τις εντυπώσεις από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Ωστόσο, από το τότε έχουν περάσει σχεδόν 13 χρόνια μιας και έχουν αλλάξει στη ζωή της από τότε καθώς η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού έγινε μανούλα.

Πιο συγκεκριμένα, η Η Σεράινα Καζαμία τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στην Ελβετία και μάλιστα αυτό το διάστημα διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Το μοντέλο και ο αγαπημένος της, Jonas Kappeli έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον Μάη του 2021. Οι δυο τους έχουν παντρευτεί!

Τι κάνει σήμερα η Σεράινα Καζαμία

Σεράινα Καζαμία Next top ModelΣεράινα Καζαμία παιδί

Σεράινα - GNTM