"Κόλαφος" ο Νίκος Πολυδερόπουλος - «Για να πάω στο Survivor θα πρέπει...»

«Πρώτα όμως θα σκεφτόμουν όλες τις εκδοχές»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο «TV24» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την σειρά όπου πρωταγωνιστεί στον ΣΚΑΪ, «Μόλις χθες» ενώ από την άλλη αναφέρθηκε και για το φετινό Survivor όπου πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως είχε δεχτεί πρόταση για να πάει στον Άγιο Δομίνικο.

Οι δηλώσεις του Νίκου Πολυδερόπουλου

Φεύγοντας από την Κύπρο και την ομάδα του Γεωργίου, έμαθα πως είχες έρθει σε επαφή με το κανάλι.

«Ετσι έγινε. Μίλησα με την Αλκηστη Μαραγκουδάκη και μου είπε ότι με θέλουν για μελλοντική συνεργασία. Το θέμα πάγωσε, μέχρι που η ίδια με ενημέρωσε ότι προέκυψε ένας ρόλος για το "Μόλις χθες".

Ο ρόλος παρουσίαζε ενδιαφέρον, με το κανάλι είχα πολύ καλές σχέσεις, ενώ με τη Ρένα Ρίγγα δεν είχα συνεργαστεί ξανά και το ήθελα πολύ. Αρα δεν είχα λόγο να μη δεχτώ τον ρόλο του Άλκη. Πέρα από αυτό ήθελα να μείνω στην Ελλάδα, να χαρώ το σπίτι μου, οπότε όλα πήγαν κατ' ευχή και τώρα είμαι ένας... φωτογράφος».

Μάλλον πρώτη φορά υποδύεσαι ένα τόσο γήινο χαρακτήρα!

«Και για μένα αυτό είναι δύσκολο. Δεν έχω συνηθίσει να παίζω νορμάλ και βατούς χαρακτήρες. Μου είναι δύσκολο αλλά σίγουρα έχει και αυτό τη γοητεία του. Μου αρέσει. Πάντα όλοι οι ρόλοι μου ήταν περίεργοι, σκότωνα κόσμο, ήμουν τραυλός. Κρητικός με ευαισθησίες. Ολοι οι χαρακτήρες μου είχαν ιδιαιτερότητες.

Ακόμα και φέτος στο θέατρο υποδύομαι έναν Ελληνοαμερικανό και στο τέλος αποδεικνύεται ότι δεν είμαι αυτός. Παρ' όλα αυτά, θα ήθελα σ Αλκής να έχει ως ήρωας χαρούμενη εξέλιξη».

Σου είχαν κάνει πρόταση για το φετινό «Survivor»;

«Με προσέγγισαν και φέτος αλλά ήμουν κατηγορηματικός. Τους ξεκαθάρισα πως δεν θέλω αλλά μου είπαν πως και άλλοι είναι αρνητικοί, όμως στην πορεία άλλαξαν γνώμη. Για να το κάνω θα πρέπει να έχει πρόβλημα η οικογένεια μου, να μην έχω να φάω. Αλλά και σε αυτή την περίπτωση θα έβγαινα να πω πως ήμουν εκείνος που αρνιόταν αλλά που η ζωή τα έφερε έτσι που με ανάγκασε να βρεθώ στον Αγιο Δομίνικο. Πρώτα όμως θα σκεφτόμουν όλες τις εκδοχές. Πόσο θα ζημιωθώ από αυτό και τι θα κάνω στο μέλλον»

Ποιος είναι ο Νίκος Πολυδερόπουλος

Νίκος Πολυδερόπουλος σύντροφος

Γεννήθηκε στις 7 Μαΐου του 1987 στο Κάτω Μαζαράκι Αχαΐας όπου και μεγάλωσε. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να εργάζεται κάνοντας διάφορες δουλειές. Από την ηλικία των 14 ετών διέμενε στην Πάτρα για σπουδές και δουλειά, ενώ μετά την ενηλικίωση του εγκαταστάθηκε στην στην Αθήνα.

Το 2009, και ενώ εργαζόταν σε οικοδομή ως υδραυλικός και λαμαρίνας, ένας φίλος του πρότεινε να πάρει μέρος στην καθημερινή σειρά του ANT1 Λόλα ως βοηθητικός ηθοποιός για δύο επεισόδια. Αυτή ήταν η πρώτη του επαφή με την υποκριτική που τον οδήγησε τελικά στην απόφαση να σπουδάσει ηθοποιός και να ασχοληθεί αποκλειστικά με αυτό.

Παράλληλα με τις σπουδές του ως ηθοποιός εργάστηκε ως μοντέλο και συνεργάστηκε με τους σχεδιαστές Μιχάλη Ασλάνη και Νίκο Αποστολόπουλο.

Η επόμενη του εμφάνιση ως ηθοποιός πραγματοποιήθηκε το 2012 στην κωμική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα Το αμάρτημα της μητρός μου στον ANT1. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου κύκλου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη σειρά εξαιτίας της καθυστέρησης πληρωμών των ηθοποιών, ενώ τελικά δεν πληρώθηκε από τη σειρά λόγω χρεοκοπίας της εταιρίας παραγωγής

Επέστρεψε τηλεοπτικά τη σεζόν 2015-2016 έχοντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο τρίτο κύκλο της καθημερινής σειράς του ANT1 Μπρούσκο. Εκεί υποδύθηκε τον πλούσιο Κρητικό Μύρο Τζουτζουράκη με την παρουσία του στη σειρά να συνεχίζεται και την επόμενη σεζόν στον τέταρτο κύκλο της σειράς.

Ο ρόλος που τον κατέστησε ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο στο ευρύ κοινό ήταν αυτός του κατά συρροή δολοφόνου Ορφέα Μακρή στη δραματική σειρά της Βάνα Δημητρίου Το Τατουάζ.

Εκεί από τον Σεπτέμβριο του 2017 μέχρι τον Ιούνιο του 2019 είχε έναν από τους ανδρικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους κερδίζοντας θετικές εντυπώσεις για την ερμηνεία του.Μετά την ολοκλήρωση της σειράς και μία σεζόν αποχής, επέστρεψε τηλεοπτικά τη σεζόν 2020-2021 με το ρόλο του επιχειρηματία Φρίξου Πινέλη στο καστ του δεύτερου κύκλου της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ 8 λέξεις.