Το δημόσιο μήνυμα στήριξης του Πάνου Βλάχου στην Νατάσα Μποφίλιου

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το δημόσιο μήνυμα στήριξης του Πάνου Βλάχου στην Νατάσα Μποφίλιου

Όπως έχει γίνει γνωστό η Νατάσα Μποφίλιου πρόκειται να λάβει μέρος σε αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα. Ωστόσο η συγκεκριμένη είδηση έφερε πολλές αντιδράσεις καθώς υπήρξαν αρκετοί οι οποίοι στοχοποίησαν την ερμηνεύτρια η οποία κατηγορήθηκε ότι «τάσσεται υπέρ του Πούτιν»

Μάλιστα, ανάμεσά τους ήταν και ο Αντώνης Καφετζόπουλος ο οποίος είχε κάνει εχθές το μεσημέρι 12/3 μια σχετική ανάρτηση στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Άκουγα «η καρδιά πονάει πάντα όταν ψηλώνει» [με νεύρα ομολογώ, τόσο από την σχεδόν απάνθρωπη επανάληψη όσο και γιατί δεν είμαι φίλος του ακατάσχετου vibrato στην τέχνη]. Τώρα όμως κατάλαβα γιατί το τραγουδούσε με τέτοιο επίμονο πάθος η Νατάσσα: ήταν προφητικό.

Αναφερόταν στην καρδιά του #ουκρανου_ηρωα που αντιστέκεται στον νεοναζί του Κρεμλίνου. Τι; Οχι; Η Μποφίλιου τελικά θα τραγουδήσει υπέρ των λαών γενικώς; Κατα των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσίας, με αυτη την αχταρμά σειρά; Έλα ρε κοπελιά».

Ωστόσο, ο Πάνος Βλάχος ο οποίος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media θέλησε να πάρει θέση μιας και δημοσίευσε μια ανάρτηση στο instagram όπου έγραψε χαρακτηριστικά «Με την Νατάσα».

Η ανάρτηση του Πάνου Βλάχου για την Νατάσα Μποφίλιου

Ανάρτηση Πάνου Βλάχου

«Οι άνθρωποι δεν θα ασκούσαν τόση βία αν μπορούσαν να αλλάξουν»

Μετά από την δημόσια "συγγνώμη" ο Πάνος Βλάχος παραχώρησε συνέντευξη το μεσημέρι του Σαββάτου 4/12 στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την εξουσία στην Τέχνη αλλά και για την παράσταση «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού».

Οι δηλώσεις του Πάνου Βλάχου

«Πιστεύω πολύ στις ομάδες και πιστεύω επίσης ότι πρέπει ένας συνάδελφος να έχει τον τελευταίο λόγο. Δεν σημαίνει ότι ο άνθρωπος, ο οποίος ηγείται, έχει το δικαίωμα να καταδυναστεύει ψυχές και να βασανίζει τους υπόλοιπους.

Αυτό είναι αυτονόητο αλλά δυστυχώς αναγκάζομαι να το πω γιατί παλεύουμε για τα αυτονόητα στη ζωή μας. Οι άνθρωποι δεν θα ασκούσαν τόση βία αν μπορούσαν να αλλάξουν. Δεν έχουν πάρει τα μυαλά μου αέρα γιατί αυτά που μου συνέβησαν, συνέβησαν σε μια ηλικία που την είχα πάρει χαμπάρι την κατάσταση».