Κώστας Τσουρός: «Κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα αγγίζουμε» - Οι "σπόντες" προς τον Παντελή Καναράκη

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κώστας Τσουρός: «Κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα αγγίζουμε» - Οι

Το μεσημέρι της Κυριακής 13/3 ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις πρόσφατες δηλώσεις του για τον Παντελή Καναράκη καθώς προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλώς ή κακώς η δουλειά μας είναι αυτή, να σχολιάζουμε και να κρίνουμε λεγόμενα και πράξεις. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω βασικά και μου δίνεται τώρα η ευκαιρία είναι ότι δεν κρίνω ποτέ ανθρώπους, εγώ κρίνω είτε τις πράξεις είτε τα λεγόμενα τη δεδομένη στιγμή.

Κώστας Τσουρός - Δηλώσεις

Οι δηλώσεις του Κώστα Τσουρού

Δεν σημαίνει ότι όταν σχολιάζω αρνητικά μια δήλωση, σχολιάζω αρνητικά και τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Από εκεί και πέρα δεν θεωρώ ότι μου ταιριάζει να κοροϊδεύω τους τηλεθεατές, μη λέγοντας αυτό που νιώθω και πιστεύω, να τα βρίσκουμε όλα καλά. Ξέρετε πόσο στον χώρο μας γλύφουν ο ένας τον άλλον, αυτό για εμένα είναι έξω από τη λογική μου. Είμαι δημοσιογράφος και θα πω την άποψή μου, χωρίς να προσβάλλω βέβαια.

Με έχουν πάρει πολλά τηλέφωνα. Δεν έχω αδικήσει πολλούς με την κριτική μου. Ο μόνος που κάποια στιγμή είχα πει κάποια πράγματα και τα είχα μεγαλοποιήσει ήταν ο Αντώνης Ρέμος, στον οποίο μετά από χρόνια του είχα ζητήσει συγγνώμη. Τον είχα κριτικάρει πιο σκληρά από ό,τι έπρεπε.

Όσον αφορά στα σχόλια που έκανε εις βάρος του Παντελή Καναράκη , είπε: «Δεν με πήρε τηλέφωνο. Γιατί να με πάρει; Δεν κρίνω τον Παντελή, κρίνω τη συγκεκριμένη φωτογράφιση που έκανε ο Παντελής. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα αγγίζουμε, η θρησκεία είναι ένα από αυτά. Αυτό που βλέπω ο Ιησούς με ντεκολτέ και σκουλαρίκια εμένα δεν μου κάνει και αυτό είπα. Κάποια πράγματα δεν τα αγγίζουμε, αυτή είναι η άποψή μου».

Ξανθιά και γλυκύτατη - Η αδερφή του Κώστα Τσουρού που απέχει από την τηλεόραση

Τον Κώστα Τσουρό τον παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα. Μπορεί να έχει έναν ιδιαίτερα ενεργό ρόλο στην τηλεόραση, ωστόσο, υπάρχουν και πράγματα στην προσωπική του ζωή που δεν τα γνωρίζουμε.

Όπως για παράδειγμα πως έχει καταγωγή από την Σκιάθο, όπου πηγαίνει κάθε καλοκαίρι για να βλέπει την οικογένεια του. Μάλιστα, το σπίτι του στο νησί είναι μοναδικό αφού έχει μέχρι και μεγάλη πισίνα.

Επίσης, μπορεί να έχει συνεργαστεί με πολύ δυνατά πρόσωπα στο χώρο της τηλεόρασης και να έχει κάνει πολλές γνωριμίες, ωστόσο, ένα από τα πρόσωπα που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του έστω και από απόσταση είναι η αδερφή του.

Κώστας Τσουρός αδερφή

«Ο πατέρας μου ήταν ναυτικός, έλειπε πολλά χρόνια. Την έλλειψή του κι εγώ και η αδερφή μου, πολλές φορές δεν μπορούσαμε να την αντέξουμε. Θα ήθελα πάρα πολύ να μπορώ να με πάρει να παίξουμε, να πάμε στο γήπεδο μαζί… Αυτά εγώ τα έχασα», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Κώστας Τσουρός για την οικογένειά του.