Ερωτευμένος ο αδερφός της Δούκισσας Νομικού - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφο του

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ερωτευμένος ο αδερφός της Δούκισσας Νομικού - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφο του

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός είναι ένα από τα πολύ ερωτευμένα, νέα ζευγάρια του χώρου. Από τότε που ανακοίνωσαν την σχέση τους οι ρομαντικές έξοδοι παίρνουν και δίνουν. Έτσι λοιπόν, το μεσημέρι του Σαββάτου 12/3 αποφάσισαν να κάνουν κάτι πιο χαλαρό και να πάνε μια βόλτα για περπάτημα.

Στη Γλυφάδα λοιπόν, βρέθηκαν να περπατάνε χέρι χέρι, με αθλητικό look και οι δύο και γυαλιά ηλίου για να μην τραβάνε όλα τα βλέμματα. Τελικά η κακοκαιρία Φίλιππος δεν ήταν τόσο έντονη και το ζευγάρι απόλαυσε την τρυφερή του έξοδο.

Αξίζει να αναφερθεί εδώ πως ο Νικήτας είναι τόσο σίγουρος για την κοπέλα του και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι πολύ σύντομα την έβαλε στην οικογένεια του. Η Δούκισσα έχει γνωρίσει την Άννα και οι πρώτες αλληλεπιδράσεις τους στα social media είναι γεγονός.

Η ρομαντική βόλτα της Άννας Πρέλεβιτς με τον Νικήτα Νομικό

Νικήτας Νομικός - Άννα Πρέλεβιτς

Θα παντρευτεί η Πρέλεβιτς με τον Νικήτα Νομικό;

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τρίτης (19/10) η Άννα Πρέλεβιτς, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή της να επισημοποίησε τη σχέση της με τον αγαπημένο της σύντροφο, Νικήτα Νομικό.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο εξήγησε πως η επισημοποίηση αυτή ήρθε με την πρώτη κοινή ανάρτηση στα social media, ενώ δε έκρυψε την επιθυμία της να κάνει κάποια στιγμή οικογένεια μαζί του καθώς όπως παραδέχεται είναι ιδανικός για να γίνει πατέρας του παιδιού της.

«"Επισημοποιήσαμε" τη σχέση μας με τον Νικήτα μέσω Instagram γιατί νιώθω σαν να είμαι κάτω από τη φτερούγα του. Νιώθω ατρόμητη δίπλα του. Χαίρομαι τόσο πολύ που γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο. Παλιότερα δεν δημοσίευα φωτογραφίες γιατί φοβόμουν μήπως χωρίσω. Τώρα δεν με νοιάζει τίποτα, είναι ιδανικός για να γίνει πατέρας του παιδιού μου.

Θα έκανα εκπομπή με συνυφάδα μου, τη Δούκισσα Νομικού. Τη θαυμάζω πολύ και με συμβουλεύει.

Στο GNTM μου αρέσει η Αγάπη, αν και φέτος το κάστινγκ το βλέπω πιο αδύναμο από πέρυσι. Η Βίκυ Καγιά λείπει από το GNTM, αλλά μου αρέσει η Ισμήνη. Είναι λάθος που λένε ότι η Ισμήνη πήρε τη θέση της Καγιά, απλά προστέθηκε στην ομάδα και έχει πάρα πολύ ωραίο λόγο», είπε χαρακτηριστικά.