Η σπάνια εξομολόγηση της Δανάης Μιχαλάκη: «Δεν έπαθα κεραυνοβόλο έρωτα με τον Γιώργο αλλά...»

Η πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η σπάνια εξομολόγηση της Δανάης Μιχαλάκη: «Δεν έπαθα κεραυνοβόλο έρωτα με τον Γιώργο αλλά...»

Το μεσημέρι της Κυριακής 13/3 η Δανάη Μιχαλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται» όπου παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη. Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την προσωπική της ζωή καθώς πριν από λίγους μήνες έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Είναι όλα καρμικά για μένα. Πιστεύω πάρα πολύ ότι το σύμπαν βάζει το χεράκι του και κάποια πράγματα είναι καρμικά στη ζωή. Τον σύζυγό μου τον είδα πρώτη φορά στην Σύρο που δούλευα σερβιτόρα σε ένα cocktail bar. Μας συστήσανε αλλά ήταν κάπως οκ… Εγώ δεν έπαθα κεραυνοβόλο έρωτα, αλλά είχα κάνει εντύπωση στον Γιώργο. Εντάξει ειλικρίνεια πάνω από όλα.

Μετά το έφερε η ζωή και πήγα να δω τον «Αρίστο». Ε ήταν κανονισμένο. Με ρώτησε πώς μου φάνηκε και είπα «Ωραίο!». Οριακά νόμιζε ότι δεν μου άρεσε. Ήρθα out of the blue, φυσιολογικά. Ο συχνότερος λόγος που τσακωνόμαστε είναι η αναβλητικότητά μου για κάτι. Πολλές φορές λες γιατί μαλώνουμε; Είναι πάντα της στιγμής…».

Οι δηλώσεις της Δανάης Μιχαλάκη

Τι αποκάλυψε στο ενδεχόμενο ενός παιδιού με την Δανάη Μιχαλάκη

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real News όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η χρονιά που μας πέρασε ήταν άκρως ιδιαίτερη για τον ίδιο και την αγαπημένη του Δανάη Μιχαλάκη, καθώς έκαναν το επόμενο βήμα στην σχέση τους. Ο ίδιος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και για το ενδεχόμενο ενός παιδιού.

«Δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει κάτι στη σχέση μας με τον γάμο, ειδικά στο πώς περνάμε τον χρόνο μας. Ακόμα δεν έχουμε σκεφτεί κάτι ή κάποιο χρονικό πλαίσιο σε σχέση με το να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Όταν έρθει η στιγμή, καλώς να έρθει»

«Θα συνεργαστούμε θεατρικά ως ηθοποιοί. Δεν θα θέλαμε να συνεργαστούμε σε ρόλους σκηνοθέτη – ηθοποιού. Ήταν κάτι που αποφασίσαμε από κοινού, γιατί δεν θέλουμε να φέρουμε τη δουλειά στο σπίτι».