Πόλεμος Ουκρανία: Συγκλονίζει η Λία Τσουζντάν με την αποκάλυψή της - «Βλέπω εφιάλτες, οι γονείς μου κρύβονται στο...»

«Είναι πολύ κουρασμένοι όλοι τους»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πόλεμος Ουκρανία: Συγκλονίζει η Λία Τσουζντάν με την αποκάλυψή της - «Βλέπω εφιάλτες, οι γονείς μου κρύβονται στο...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» παραχώρησε συνέντευξη η Λία Τσουζντάν με αφορμή τις ραγδαίες εξελίξεις στον πόλεμο της Ουκρανίας καθώς η ίδια συγκλόνισε με την περιγραφή της για την οικογένειά της που μένει στο Χάρκοβο.

Πιο συγκεκριμένα το γνωστό μοντέλο ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Δεν έχω σταματήσει να βλέπω εφιάλτες γενικά. Οι γονείς μου κρύβονται. Είναι πολύ κουρασμένοι όλοι τους, αλλά δεν πέφτουν.

Μιλούσα με βίντεο κλήση με τη μαμά μου από το καταφύγιο και άκουγα θορύβους από βομβαρδισμούς, έξω. Αυτή τη στιγμή οι γονείς μου είναι στο υπόγειο της πολυκατοικίας. Δεν έχει ρεύμα, δεν έχει νερό, τουαλέτα, τίποτα. Ότι έχουν οργανώσει αυτοί κάπως με το ζόρι. Τουλάχιστον έχουν φως, αλλά είναι άσχημα».

Οι δηλώσεις της Λίας Τσουζντάν για τον πόλεμο στην Ουκρανία

"Τσακίζει" κόκαλα η ανάρτηση της Λίας Τσουζντάν - «Οι γονείς τους σκοτώθηκαν»

Το πρωί της Τετάρτης 2/3 μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η Λία Τσουζντάν αποκάλυψε πως βιώνει στιγμές αγωνίας με αφορμή τον πόλεμο της Ουκρανίας όπου κατάγεται από εκεί καθώς η οικογένειά της βρίσκεται σε καταφύγιο στο Χάρκοβο, χωρίς ρεύμα και νερό μη μπορώντας να κάνουν τίποτα.

Ωστόσο, η ίδια παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου θέλησε να δημοσιεύσει πριν από λίγο ένα μήνυμα που έλαβε από φίλο της στην Ουκρανία, το οποίο πραγματικά ραγίζει καρδιές.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στο συγκεκριμένο Story ένας φίλος μου ρωτάει ποιος θέλει να υιοθετήσει 2 νεογέννητα διδυμάκια. Γιατί οι γονείς μου μόλις σκοτώθηκαν. Η καρδιά μου ραγίζει».

Η ανάρτηση της Λίας Τσουζντάν

Ανάρτηση Λίας Τσουζντάν