37 χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα του: «Δεν σε σκεφτόμαστε μόνο...» - Η σπαρακτική ανάρτηση του Κωνσταντάρα

"...γιατί μάς λείπεις..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
37 χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα του: «Δεν σε σκεφτόμαστε μόνο...» - Η σπαρακτική ανάρτηση του Κωνσταντάρα

Με αφορμή τα γενέθλια του πατέρα του, την Κυριακή 13/3 ,ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μοιράστηκε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα συγκινητικό μήνυμα.

Μετά τις αποκαλύψεις του για την Μυριέλλα και τον Βαλάντη, ο ίδιος ανέφερε πως ο Δημήτρης Κωνσταντάρας είναι πάντοτε στο μυαλό όλων και δεν χρειάζονται μόνο τέτοιες αφορμές για να τον θυμηθούν. Μίλησε και για τα εγγόνια και τα δισέγγονά του, που τον αναζητούν στο διαδίκτυο και όλοι μαζί βλέπουν ταινίες του και συγκινούνται.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Δεν σε σκεφτόμαστε μόνο στις 13 Μαρτίου που ήταν τα γενέθλιά σου. Σε σκεφτόμαστε ΠΟΛΥ συχνά. Γιατί σε αγαπάμε, γιατί μάς λείπεις, γιατί σε βλέπουμε συνεχώς στις ταινίες σου, γιατί ο κόσμος μάς έχει όλους ταυτίσει με σένα. Φέτος θέλω να σου θυμίσω μια φωτογραφία σου με την Παυλίνα, σε μια πισίνα, τότε που ερχόσουν τακτικά και την έπαιρνες μαζί σου. Ο Στέφανος, ο γιός της, ο δισέγγονός σου, γίνεται 7 χρονών. Κι ο Λάμπρος, ο εγγονός σου έχει στο Google πλέον περισσότερες φωτογραφίες από εσένα. Αααα... μη με ρωτάς τι είναι το Google. Φιλιά»

Η ανάρτηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τον πατέρα του

Η ανάρτηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Αποκάλυψε ποιος παίκτης θέλει να κερδίσει το Survivor 5

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποχώρησε οριστικά από το Survivor 5. Από εκείνη την ημέρα, ο δημοσιογράφος παρακολουθεί ανελλιπώς τις εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο και τις σχολιάζει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή τη φορά, θέλησε να κάνει ένα Q&A και έτσι ένας από τους διαδικτυακούς του φίλους τον ρώτησε ποιος θα ήθελε να κερδίσει το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποκάλυψε πως ο παίκτης που θα ήθελε να δει νικητή, δεν είναι άλλος από τον Άρη Σοϊλέδη, όνομα που δεν περιμέναμε να ακούσουμε καθώς μπήκε αργότερα στο παιχνίδι και ο δημοσιογράφος ήταν πιο κοντά με τη Ναυσικά και τη Μυριέλλα.

Λάμπρος Κωνσταντάρας Άρης Σοϊλέδης