Πριγκίπισσα Σαρλίν: Τι συμβαίνει με την υγεία της - Νέες εξελίξεις

Η ανακοίνωση του παλατιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πριγκίπισσα Σαρλίν: Τι συμβαίνει με την υγεία της - Νέες εξελίξεις

Όλα βαίνουν καλώς με την υγεία της πριγκίπισσας Σαρλίν, η οποία πλέον επιστρέφει στο Μονακό, για να βρεθεί κοντά στον σύζυγό της Αλβέρτο και τα παιδιά, ανακοινώνει το παλάτι. Η πριγκίπισσα απουσίαζε τέσσερις μήνες από το πριγκιπάτο, εξαιτίας κάποιων προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένης μιας «κατάσταση βαθιάς γενικής κόπωσης», όπως την είχε χαρακτηρίσει το παλάτι σε προηγούμενη ανακοίνωση του.

Φαίνεται πως οι βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης δεν διανύουν και την καλύτερη περίοδο τους, αφού άρρωστή είναι και η βασίλισσα Ελισάβετ, της οποίας η υγεία της μάλιστα φαίνεται πως χειροτερεύει και ανησυχεί τους γιατρούς.

Η επιστροφή της πριγκίπισσας Σαρλίν

«Οι επόμενες εβδομάδες θα επιτρέψουν στην πριγκίπισσα να ενισχύσει περαιτέρω την υγεία της, προτού αναλάβει σταδιακά και πάλι τα επίσημα καθήκοντά της και τις δεσμεύσεις της», ανέφερε η δήλωση που εκδόθηκε το Σάββατο (12/3).

Ωστόσο μερικοί υποψιάζονται ρήξη ανάμεσα στο πριγκιπικό ζευγάρι και υποστηρίζουν ότι αυτός είναι και ο λόγος που έλειπε τόσους μήνες η πριγκίπισσα Σαρλίν. όμως το παλάτι διαψεύδει αυτά τα δημοσιεύματα.

«Η πριγκίπισσα βρίσκεται πλέον δίπλα στον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο και τα παιδιά τους», αναφέρει η ανακοίνωση και τονίζει πως «Το πριγκιπικό ζεύγος ζητά να συνεχίσει να γίνεται σεβαστή η ιδιωτική τους ζωή και το οικογενειακό τους περιβάλλον».

Υπενθυμίζεται ότι από τον περασμένο Νοέμβριο η πριγκίπισσα νοσηλευόταν ελβετική κλινική “Paracelsus”, όπου το εβδομαδιαίο κόστος ανέρχεται σε 42.000 ευρώ, αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild. Η κλινική αυτή εξειδικεύεται σε διατροφικές διαταραχές, θεραπεία απεξάρτησης και ψυχικές νόσους.

«Η επιστροφή της στο Μονακό μετά από τέσσερις μήνες, σε συνεννόηση με τους γιατρούς της, είναι αποτέλεσμα της “ενθαρρυντικής ανάρρωσής της”, σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού.

Πως οδηγήθηκε η πριγκίπισσα Σαρλίν στην νοσηλεία της

Τον περασμένο Ιούνιο «εξαφανίστηκε» από τα φώτα της δημοσιότητας για πρώτη φορά η σύζυγος του Πρίγκιπα Αλμπέρτο, Πριγκίπισσα Σαρλίν, με το Πριγκιπάτο του Μονακό να κρατά σιγή ιχθύος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Πριγκίπισσα Σαρλίν έχασε πολλές εκδηλώσεις το τελευταίο διάστημα. Όπως την επίσκεψη στο Ωκεανογραφικό Μουσείο, αλλά και το Grand Prix του Μονακό. Η ίδια όπως γράφεται, δεν επέστρεψε ποτέ μετά από ένα πρόσφατο ταξίδι της στη Νότια Αφρική. Τότε μάλιστα το παλάτι είχε αναφέρει ότι παρέμεινε στην πατρίδα της λόγω μόλυνσης.

Φήμες ήθελαν την Πριγκίπισσα να ήθελε να φύγει από το παλάτι, καθώς έμαθε πως ο Πρίγκιπας Αλμπέρτο έχει και τρίτο εξώγαμο παιδί.