Ξέσπασε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Θεωρούν ότι έχω γίνει διάσημος από τη Συνατσάκη»

Το παιχνίδι και οι αποκαλύψεις του ηθοποιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξέσπασε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Θεωρούν ότι έχω γίνει διάσημος από τη Συνατσάκη»

Καλεσμένος στην εκπομπή «DOT» την Κυριακή 14/3, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης παίζοντας το παιχνίδι «Θα σου Βάλω Κουλούρα», με τον Μίνω Θεοχάρη ανέφερε την μεγαλύτερη πικρία του από τα media, η οποία είναι βασισμένη πάνω σε μία παρεξήγηση.

Μην ξεχνάμε ότι πριν λίγο καιρό ο ηθοποιός είχε βρεθεί στο στόχαστρο και όλοι είχαν μια γνώμη για εκείνον, μετά την φάρσα για βόμβα που έκανε στο θέατρο που εργάζεται. (Δείτε εδώ τι έγινε όταν έφτασε η αστυνομία)

Οι δηλώσεις του Σπύρου Χατζηαγγελάκη

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός αποκάλυψε ποιο είναι το celebrity crush του, αλλά και το πιο τραγελαφικό γεγονός που του συνέβη την ώρα που βρισκόταν πάνω στο θεατρικό σανίδι. «Όταν ήμουν 12 χρονών ήμουν ερωτοχτυπημένος με την Αντιγόνη Ψυχράμη. Η μεγαλύτερη γκάφα που έχω κάνει είναι το σκηνικό με τη βόμβα στο θέατρο. Εκεί και αν ντρέπομαι… Ήταν ένας χαβαλές της στιγμής και εξελίχθηκε σε τραγελαφικό γεγονός.

Όσον αφορά την μεγαλύτερη παρεξήγηση που έχει γίνει προς το πρόσωπό του τόνισε: «Κάποιοι θεωρούν ότι έχω γίνει αναγνωρίσιμος εξαιτίας της πρώην σχέσης μου με την Μαίρη Συνατσάκη ή έχει γίνει παρεξήγηση σχετικά με τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις και τη σεξουαλική μου ταυτότητα».

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης αποκάλυψε πως αν και δεν συμπαθεί πολύ κόσμο, τους ακολουθεί επειδή είναι κουτσομπόλης. «Δεν συμπαθώ όσους ακολουθώ στο Instagram. Είμαι πολύ κουτσομπόλης, ακολουθώ τους πάντες».

Το δημόσιο μήνυμα στήριξης του Χατζηαγγελάκη στην πρώην σύντροφό του Μαίρη Συνατσάκη

''Πόλεμος'' είχε ξεσπάσει ανάμεσα στην Μαίρη Συνατσάκη και τον Αλέξη Κούγια, με αφορμή τις δηλώσεις του δικηγόρου όταν ρωτήθηκε για την ανάρτηση που έκανε η επιχειρηματίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναφερόμενη σε εκείνον.

Λίγες ώρες αργότερα, μετά τις πολύκροτες δηλώσεις, η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε στον Αλέξη Κούγια με μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, στην οποία απαντούσε στα όσα ειπώθηκαν. Το βίντεο αυτό συγκέντρωσε πληθώρα σχολίων, ενώ μέσα σε αυτά ήταν και του Σπύρου Χατζηαγγελάκη, με τον οποίο η επιχειρηματίας βρισκόταν σε σχέση στο παρελθόν.

«Το πρόβλημα δεν είναι ότι ένας βλάκας λέει βλακείες, αλλά ότι τέθηκε τέτοια ερώτηση, κατά τη διάρκεια ενός τόσου σημαντικού δικαστηρίου. Τέτοιες άτοπες ερωτήσεις- δημοσιογράφου για να βγάλουμε κάνα θεματάκι – το μόνο που κάνουν είναι να αποπροσανατολίζουν», έγραψε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης στο Instagram, κάτω από το post της Μαίρης Συνατσάκη.

Το δημόσιο μήνυμα στήριξης στην πρώην σύντροφό του Μαίρη Συνατσάκη