«Η βασίλισσα του σπιτιού μας» - Η Νάντια Μπουλέ σε στιγμές ευτυχίας με την κόρη της

Οι ευχές για την γιορτή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Η βασίλισσα του σπιτιού μας» - Η Νάντια Μπουλέ σε στιγμές ευτυχίας με την κόρη της

Η Νάντια Μπουλέ πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς το καλοκαίρι έφερε στον κόσμο την μικρή της κόρη, και δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο ότι το σώμα της είναι σε αυτή την κατάσταση. Το όνομα της μικρής είναι Ρωξάνη - Σέμελη και γιόρταζε την Κυριακή 13/3. Η μητέρα της ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της και έγραψε ευχές για την Ρωξάνη της και όλα τα κορίτσια με αυτό το όνομα.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα από τις όμορφες στιγμές που περνά με το παιδί της και η χαρά της πέρα από απερίγραπτη είναι και ολοφάνερη.

Η φωτογραφία της κόρης της Νάντιας Μπουλέ

Συγκεκριμένα, έγραψε για να ευχηθεί: «Η βασίλισσα του σπιτιού μας γιορτάζει σήμερα! Χρόνια πολλά στη Ρωξάνη μας και στις Ρωξάνες όλου του ντουνιά».

Η κόρη της Νάντιας Μπουλέ

«Ο κόσμος έχει χωριστεί. Νιώθω ότι υπάρχει ένα παράλληλο σύμπαν»

Η Νάντια Μπουλέ και ο Μίνως Θεοχάρης βρέθηκαν στην εκπομπή «Δυνατά» όπου μίλησαν για όλους και για όλα καθώς δεν δίστασαν να αναφερθούν για την τηλεόραση και τη στροφή του νεαρού ηλικιακά κοινού στο διαδίκτυο. Μάλιστα, και τους δυο τους βλέπουμε μέσα από την εκπομπή «DOT».

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουμε κάνει ωραίες συνεντεύξεις γιατί τους περισσότερους τους έχουμε γνωρίσει και όσοι δεν ξέρουμε έρχονται με ωραία διάθεση να μας γνωρίσουν».

«Όλα χωράνε στην τηλεόραση και τα trash και τα ποιοτικά γιατί είναι ένα μέσο που μπαίνει στα σπίτια όλων. Από την άλλη νιώθω ότι υπάρχει ένα παράλληλο σύμπαν που λέγεται συνδρομητική τηλεόραση και Youtube. Οι άνθρωποι που βλέπουν Youtube είναι άλλο τελείως κοινό από της τηλεόρασης.

Για αυτό βλέπεις πράγματα στην τηλεόραση να μην κάνουν π.χ μία συνέντευξη ενώ το πρόσωπο που φιλοξενήθηκε στο Youtube γίνεται χαμός και γίνεται trend και λες γιατί δεν πήγε καλά τηλεοπτικά; Σημαίνει ότι ο κόσμος έχει χωριστεί. Το πολύ νέο δυναμικό κοινό δεν παρακολουθεί πολύ τηλεόραση».