Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Θα κινηθώ νομικά αν...» - Ξέσπασε άνευ προηγουμένου από τη Θεοδώρα Βουτσά

Τι συνέβη;

«Θα κινηθώ νομικά αν...» - Ξέσπασε άνευ προηγουμένου από τη Θεοδώρα Βουτσά
News 14.03.2022 10:56
Από Πέννυ Μαστοράκου

Η Θεοδώρα Βουτσά, μετά το θάνατο του πατέρα της και πολυαγαπημένου ηθοποιού της ιστορίας του ελληνικού κινηματογράφου, Κώστα Βουτσά, σπάνια μιλούσε και έκανε δηλώσεις καθώς προτιμά να κρατά όπως έκανε πάντα, χαμηλούς τόνους σε ότι είχε σχέση με τον πατέρα της και τα κληρονομικά. Ότι αφορούσε την ίδια το κοινοποιούσε μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι από κάποια συνέντευξη.

Έτσι και τώρα, πιθανότατα κάτι είδε ή άκουσε που την εξόργισε, και έτσι αποφάσισε να τοποθετηθεί μέσω μίας ανάρτησης στο Facebook, απευθύνοντας έκκληση στους «συγγενείς της να… «σταματήσουν να περιοδεύουν σε κανάλια και social media και να διαφημίζουν τις οικονομικές τους δυσκολίες. Αν όντως υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες φταίει μάλλον η έλλειψη επιχειρηματικότητας τους και διαχείριση των οικονομικών τους και όχι το ότι ο πατέρας μου δεν τους «εξασφάλισε».

Το "ξέσπασμα" της Θεοδώρας Βουτσά μέσω Facebook

«Ας ευχηθώ ότι παρόμοια ανάρτηση δεν θα χρειαστεί να κάνω, γιατί έχουμε να ασχοληθούμε και με πιο σοβαρά θέματα - βλέπε πόλεμος, ανισότητα φύλων, καταπάτηση γυναικείων δικαιωμάτων κτλ…Ας ξαναπούμε ότι ο πατέρας μου, ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, όσο ήταν εν ζωή τακτοποίησε οικονομικά συγγενείς και φίλους.

Ήταν γενναιόδωρος άνθρωπος και δουλευταρας, που λέει και ο σοφός Ελληνικός λαός. Έδωσε σε όλους - συντρόφους, παιδιά (πραγματικά και μη) - ότι τους άξιζε και σε μερικούς περισσότερα απο όσα τους άξιζε.

Να παρακαλέσω, μέσω Facebook γιατί με μερικούς δεν είχαμε ούτε έχουμε προσωπική επικοινωνία, τους «συγγενείς» να σταματήσουν να περιοδεύουν σε κανάλια και social media και να διαφημίζουν τις οικονομικές τους δυσκολίες. Αν όντως υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες φταίει μάλλον η έλλειψη επιχειρηματικότητας τους και διαχείριση των οικονομικών τους και όχι το ότι ο πατέρας μου δεν τους «εξασφάλισε».

Τέτοιες δηλώσεις υπονομεύουν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του και πάνε ενάντια σε ότι πρέσβευε. Ήταν το στήριγμα όλων μας. Σαν μοναδικός ενήλικας νόμιμος κληρονόμος του, αφού όλοι οι άλλοι κληρονόμοι έκαναν αποποίηση κληρονομιάς (και μπόρεσαν να το κάνουν γιατί τους είχε εξασφαλίσει εν ζωή) θα κινηθώ νομικά/δικαστικά αν τέτοιες συκοφαντικές δηλώσεις συνεχίσουν.

Γιατί δυο χρονιά τώρα κάνουμε υπομονή και υπολογίζουμε στο φιλότιμο του άλλου… αλλά μάλλον φιλότιμο δεν υπάρχει και η υπομονή λιγοστεύει. Να είστε καλά όλοι! Και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τις ευχές για την ονομαστική μου εορτή.

Την αγάπη μου.»!

Η ανάρτηση της Θεοδώρας Βουτσά

«Ο Κώστας Βουτσάς με ολοκλήρωσε...»

Η κάμερα του «Τι Λες Τώρα» συνάντησε, το πρωί της Κυριακής 13/3, στις κούνιες την Αλίκη Κατσαβού με τον μικρό Φοίβο, ο οποίος πρόσφατα έκανε μια απρόσμενη κίνηση στο μνήμα του πατέρα του που είχε πάει να τον συναντήσει. Μάλιστα, ο μικρός του χρόνου πρόκειται να πάει στο δημοτικό. Όταν, δε, η Αλίκη Κατσαβού ρωτήθηκε για την καθημερινότητά της χωρίς τον Κώστα Βουτσα στο πλευρό της, η ίδια συγκινήθηκε αρκετά.

«Προσπαθώ να είμαι σωστή μαμά, όσο με βοηθάει το μυαλό, οι αντιλήψεις μου και οι γνώσεις μου. Ο Κώστας είναι εδώ, στην καρδιά του απλού κόσμου και πολύ περισσότερο σε μένα και στον Φοίβο, που είναι η οικογένειά μας. Δεν τον έχουμε ξεχάσει. Ο Κώστας είχε και πολλά να κάνει και πολλά να πει.

Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που συνάντησα τον Κώστα. Χωρίς αυτόν θα ήμουν μισή. Ο Κώστας με ολοκλήρωσε, μου χάρισε ένα παιδί και είναι ότι καλύτερο συνέβη ποτέ στην ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού και πρόσθεσε ότι ακόμα δεν αισθάνεται έτοιμη να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή.

Προς το τέλος της συνέντευξης εκείνη τραγούδησε για τον Κώστα Βουτσά τα «Ήσυχα βράδια» της Αρλέτας και δεν μπόρεσε να μην βουρκώσει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θεοδώρα Βουτσά: Συγκινεί με την ανάρτησή της για τον Κώστα Βουτσά - «Μου λείπεις σε σκέφτομαι κάθε μέρα»

Θεοδώρα Βουτσά: "Ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο να του πω..." - Ανατριχίλα με τα λόγια της για τον Κώστα Βουτσά

Share