Με μίνι παγιετέ φόρεμα και μαύρες γόβες η σύζυγος του Τόνυ Μαυρίδη - Τα "έσπασαν" στα μπουζούκια

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με μίνι παγιετέ φόρεμα και μαύρες γόβες η σύζυγος του Τόνυ Μαυρίδη - Τα

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο πρώην σύντροφος της Έλενας Παπαρίζου, Τόνυ Μαυρίδης μαζί με τη σύζυγό του, Ευαγγελία Καραμπατζάκη. Ο καλλιτεχνικός μάνατζερ που είχε απασχολήσει πάρα πολύ τα φώτα της δημοσιότητας το 2007, πλέον απέχει από την showbiz και δεν θέλει να απασχολεί τα ΜΜΕ για αυτό και αποφεύγει τις εξόδους όπου θα υπάρχουν κάμερες και φωτογράφοι.

Ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής 13/3 μαζί με την αγαπημένη του, ντύθηκαν, στολίστηκαν και βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο "Φωταέριο", όπου απόλαυσαν την Παόλα και τον Στέλιο Ρόκκο οι οποίοι έκαναν έναρξη πριν από λίγες ημέρες και έγινε χαμός.

Ο Τόνυ Μαυρίδης και η Ευαγγελία Καραμπατζάκη μάλιστα, πόζαραν αγκαλιασμένοι στον φωτογράφο που τους τραβούσε! Η αγαπημένη του μάλιστα, έκανε πολλά βλέμματα να πέσουν προς το μέρος της, αφού ήταν κούκλα! Φορούσε μίνι παγιετέ φόρεμα με διαφάνειες και μαύρες γόβες με αποτέλεσμα να μην περνάει απαρατήρητη.

Η σπάνια εμφάνιση Μαυρίδη - Καραμπατζάκη

Τόνυ Μαυρίδης σύζυγος μπουζούκια

«Με τρόμαζε ο γάμος ανέκαθεν, ακόμα και με την Εύα όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε, μέχρι να φτάσει εκείνη η μέρα εγώ υπέφερα από το άγχος μου για να είναι όλα τέλεια και να τα καταφέρω. Είμαι αγχωτικός άνθρωπος και αυτό το πλήρωσα με την υγεία μου. Ακόμα και όταν ξαπλώνω να κοιμηθώ αν νιώσω ότι ένα τραγούδι δεν είναι όπως το θέλω, πετάγομαι πάνω και μόνο όταν το τελειοποιήσω κοιμάμαι.

Για να καταπολεμήσω το άγχος μου, την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού που με έπιαναν κρατιόμουνα με χάπια, για ένα διάστημα έμεινα εκτός για να ηρεμήσω. Το 2008 ζούσα κλεισμένος σε ένα στούντιο, αυτή ήταν η ψυχοθεραπεία μου, με ψυχοφάρμακα και ηρεμιστικά, πήρα 36 κιλά από τα χάπια», είχε πει σε συνέντευξή του ο γνωστός μουσικοσυνθέτης σχετικά με το γάμο τους και τη ζωή του.