X-Factor: «Σούσουρο» στο διαδίκτυο - Το βίντεο από τα backstage με την Κατερίνα Λιόλιου και τον Ηλία Μπόγδανο

Το challenge από τα παρασκήνια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
X-Factor: «Σούσουρο» στο διαδίκτυο - Το βίντεο από τα backstage με την Κατερίνα Λιόλιου και τον Ηλία Μπόγδανο

Το X-Factor κάνει πρεμιέρα στις οθόνες μας την Παρασκευή 18/3 και όλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς. Όπως είναι ήδη γνωστό, την παρουσίαση του backstage έχουν αναλάβει οι τραγουδιστές Ηλίας Μπόγδανος και Κατερίνα Λιόλιου, η χημεία των οποίων δεν κρύβεται. (Δείτε εδώ ποιος είναι ο αυστηρότερος κριτής)

Το βίντεο του Ηλία Μπόγδανου και της Κατερίνας Λιόλιου

Οι δύο καλλιτέχνες έχουν αναπτύξει μία στενή σχέση, τόσο μπροστά από τις κάμερες, όσο και από πίσω. Στόχος της είναι η μεταξύ τους σχέση να μπορεί να μεταδοθεί και μέσω της κάμερας στους τηλεθεατές και να τους χαρίσει όμορφες βραδιές. Θα δούμε όμως αν τα καταφέρνουν από την Παρασκευή.

Στην επίσημα σελίδα του MEGA στο Instagram κυκλοφορούν πολλά βίντεο και φωτογραφίες από τα backstage του show. Εκεί εντοπίσαμε τους δύο τραγουδιστές να επιδίδονται σε ένα ξεχωριστό battle, αποκαλύπτοντάς μας ποιος είναι ο πιο… φωνακλάς, ο πιο χωρατατζής, ο πιο ομιλητικός, αλλά και ο πιο αγχώδης.

Ο Ανδρέας Γεωργίου απαντά στους επικριτές του για την παρουσίαση του X- factor

Πρεμιέρα κάνει την ερχόμενη Παρασκευή 18/3, το X-Factor - δείτε εδώ το trailer - και την παρουσίαση του Show έχει αναλάβει ο Ανδρέας Γεωργίου. Ο σεναριογράφος μίλησε για όλους και για όλα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ΒΗΜΑgazino όπου μίλησε για τις κρίσεις πανικού, για την επιτυχία της σειράς του Η Γη της Ελιας, αλλά και για την κριτική που έχει λάβει για τον νέο ρόλο που αναλαμβάνει στο μουσικό show.

Στο παρελθόν είχατε δεχτεί αντίστοιχες προτάσεις;

Ναι αλλά αισθανόμουν ότι δεν ήταν τότε η κατάλληλη στιγμή. Τώρα αισθάνομαι πιο ώριμος, πιο ικανός να αναλάβω ένα τέτοιο project φυσικά με τη βοήθεια όλης της ομάδας.

Την κριτική τη φοβάστε;

Ανυπομονώ και για αυτό. Ποτέ δεν με έριξε η κακή κριτική. Ξέρω ότι θα υπάρξει και είναι φυσικό να υπάρξει. Είναι κάτι καινούργιο αυτό που αναλαμβάνω. Και λάθη θα κάνω και στον αέρα θα γίνουν διάφορα, είμαι σίγουρος. Η κριτική είναι μέσα στο πρόγραμμα. Τα διαβάζω όλα ειδικά στην αρχή μιας δουλειάς.

Ανδρέας Γεωργίου

Δεν ήταν λίγοι που αναρωτήθηκαν “Γιατί ο Γεωργίου; Υπάρχουν τόσοι παρουσιαστές με εμπειρία”. Τι απαντάτε;

Το X Factor όπως έχει στηθεί είναι μια καινούργια τηλεοπτική πρόταση και η κριτική επιτροπή είναι μια νέα πρόταση. Συνεπώς, ακόμα και αν δεν ήμουν εγώ στην παρουσίαση και ήταν κάποιος που δεν έχουμε ξαναδεί θα σκεπτόμουν “Ωραίο, είναι κάτι καινούργιο”.

«Αν υπήρχε το στοιχείο του εγκλεισμού δεν θα το συζητούσα καν. Έχω δει ανθρώπους να εκτίθενται ανεπανόρθωτα σε τέτοια παιχνίδια και είναι ένα είδος που δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνο. Δεν θα το έκανα ποτέ» αναφέρει.

Θα συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν Η Γη της Ελιάς;

«Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά ναι, θα υπάρξει και δεύτερη σεζόν. Έχουμε ένα πολύ ανατρεπτικό φινάλε για φέτος που θα συμμετέχει όλο το καστ. Όμως για να μην υπάρξουν διαρροές, θα κρατήσουμε αυτές τις τελευταίες σκηνές ως επτασφράγιστο μυστικό, ακόμα και για τους ηθοποιούς».