«Είχε φύγει από τη ζωή σε ηλικία 36 ετών...» - Συγκινεί ο Ανδρέας Γεωργίου

Πως νιώθει σήμερα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είχε φύγει από τη ζωή σε ηλικία 36 ετών...» - Συγκινεί ο Ανδρέας Γεωργίου

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του X-Factor, που θα αναλάβει το ρόλο του παρουσιαστή των live, ο Ανδρέας Γεωργίου έδωσε συνέντευξή του στο BHMAgazino και στην Έρη Βαρδάκη μιλώντας για τις κρίσεις πανικού που τον ταλαιπώρησαν.

O πετυχημένος σεναριογράφος σίριαλ έχει σίγουρα άγχος για το νέο του επαγγελματικό βήμα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα βιώσει ξανά κρίσεις πανικού. Ανοιχτά μιλάει για την σκοτεινή περίοδο της ζωής του, που δεν υπήρχε ημέρα να μην έρθει αντιμέτωπος με τον εαυτό του. Σήμερα ωστόσο έχει δουλέψει πολύ με τον εαυτό του και νιώθει έτοιμος για ό,τι μέλλει να έρθει.

Oι δηλώσεις του Ανδρέα Γεωργίου για τις κρίσεις πανικού

Έχετε περάσει αλήθεια κρίση ηλικίας;

Ναι, στα 36 μου, και πραγματικά δεν ήξερα τι μου συνέβαινε. Με κατάκλυζε ένα αίσθημα ματαιότητας. Πάθαινα κρίσεις πανικού και δεν ήξερα πως να το αντιμετωπίσω. Σε αυτήν την καμπή της ζωής μου με στήριξε σε μεγάλο βαθμό η Βάνα. Οι κρίσεις πανικού έρχονταν σε συγκεκριμένη ώρα της ημέρας: όταν έδυε ο ήλιος και περνούσαμε από την ημέρα στη νύχτα, Μιλούσα, θυμάμαι, άπειρες ώρες με τη Βάνα στο τηλέφωνο, ένα δίωρο την ημέρα. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που μπορούσε να με κάνει να νιώσω καλά.

Ανδρέας Γεωργίου

Άρχισα να διαβάζω βιβλία ψυχολογίας, να παρακολουθώ διάφορα συναφή σεμινάρια. Τελικά συνειδητοποίησα ότι όλο αυτό συνδεόταν με το θάνατο της μητέρας μου. Είχε φύγει από τη ζωή σε ηλικία 36 ετών. Εγώ υποσυνείδητα μάλλον είχα βάλει στο μυαλό μου ότι η ζωή τελειώνει εκεί στα 36. Σκεφτείτε ότι αυτές οι κρίσεις πανικού ξεκίνησαν την επομένη των γενεθλίων μου. Είναι απίστευτο πραγματικά. Βέβαια, όλα αυτά τα ανακάλυψα πολύ αργότερα. Όταν είχαν περάσει οι κρίσεις πανικού και ξαναέβρισκα τα κομμάτια μου. Σήμερα είμαι πολύ καλά.

Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τον θάνατο της μητέρας του Γεωργίου από Aids

Ο γνωστός ηθοποιός, σεναριογράφος και συγγραφέας έχει μιλήσει για τη δική του τραγική ιστορία καθώς ο ίδιος έχασε τη μητέρα του από AIDS όταν ήταν μόλις 12 χρονών.

«Έχασα τη μαμά μου από Aids όταν ήμουν 12 ετών. Δεν ήταν εύκολο. Η μητέρα μου ήταν φορέας την εποχή που δεν υπήρχε προστασία. Είχα έναν πατέρα καλονό, πολύ ωραίος άντρας, ήταν πάντα έξω γιατί ήταν ψαράς και έπρεπε να φέρνει το φαγητό στο σπίτι. Τον ιό τον έφερε ο μπαμπάς μου στο σπίτι. Και όταν ανακάλυψε ότι έφερε τον ιό στο σπίτι και κόλλησε τη μητέρα μου, ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα στο σπίτι μας.

Aνδρέας Γεωργίου

Ένιωθα πάντα πιο μεγάλος και πάντα καταλάβαινα τι έλεγαν, ότι θα μείνουμε ορφανά, ότι θα καταστραφούμε και αυτό ήταν που με πείσμωνε. Είμαστε 4 αδέλφια και πολύ αγαπημένα. Είμαστε η δύναμη ο ένας του άλλου. Θύμωσα με τον πατέρα μου όταν έγινε αυτό κι έκανα επανάσταση. Πήγα μαζί της στο Λονδίνο, όσο έκανε θεραπεία. Της υποσχέθηκα ότι θα είμαι εντάξει και δίπλα στα αδέλφια μου. Όταν γύρισα είχα μεγάλο πρόβλημα με τον πατέρα μου. Τα τελευταία χρόνια όμως ήρθαμε κοντά, δεν έχω αφήσει τίποτα μέσα μου, τα είπαμε όλα» είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ενώ πρόσφατα είχε χάσει ακόμα ένα δικό του άτομο.