«Αδίστακτοι κλέφτες! Δοξάστε τους μαζί με...» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Οι οργισμένες αναρτήσεις στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αδίστακτοι κλέφτες! Δοξάστε τους μαζί με...» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Οτιδήποτε και αν προκύψει που αφορά την επικαιρότητα και το πανελλήνιο, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεν θα διστάσει να εκφράσει ανοιχτά την άποψή του, όπως κάνει σε μεγάλο βαθμό το τελευταίο μάλιστα διάστημα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος συγκεκριμένα αυτές τις μέρες, εκτός από την υπόθεση της κοπέλας που βιάστηκε στην Θεσσαλονίκη, έχει επικεντρωθεί στις «σφαγιαστικές» τιμές, που υπάρχουν στην Ελλάδα, θεωρώντας ως βασική υπεύθυνη την κυβέρνηση και αποκαλώντας ως «κλέφτες» τις επιχειρήσεις, που τις θέτουν.

Το ξέσπασμα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για την τιμή της βενζίνης και τις διαφορές στις τιμές

«Η τιμή της βενζίνης σήμερα στα Σκόπια: 1.40 ευρώ το λίτρο η απλή και 1.45 ευρώ η κατοστάρα!», ανέφερε σχετικά με το θέμα των Σκοπίων, ενώ έκανε λόγο και για τις διαφορετικές τιμές για ίδια προϊόντα και σε άλλα είδη, όπως τα κρεβάτια.

«Γιατί ρε καουμπόηδες το ίδιο κρεβάτι με τον ίδιο κωδικό έχει 538 ευρώ στην Ελλάδα και στη Γερμανία 279; Κοιμούνται πιο βαριά οι Έλληνες ή κοιμούνται όρθιοι; Τον ύπνο του δικαίου μήπως;», έγραψε σε άλλη ανάρτηση.

Σε μια ακόμη, αφορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε: «Το ρεύμα στον Θεό, τα καυσιμα στον Θεό, τα προϊόντα των σουπερμάρκετ στον Θεό και οι μισθοί στον πάτο! Είναι κυβέρνηση αυτή; Δε μπορείς να ανεβάσεις τους μισθούς; Έλεγξε τις τιμες @kmitsotakis. Καταλαβαίνω ότι είναι οι σπόνσορες σας αλλά δεν πάει άλλο θα βγει ο κόσμος στο δρόμο!».

Σε μια άλλη περίπτωση, είχε «ξεσπάσει» λέγοντας: «ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ! Δοξάστε τους μαζί με τους υπουργούς τους! Οι ελιές Καλαμών 7 ευρώ στην Ελλάδα, 4.99 στο ελληνικό σουπερμάρκετ της Στουντκάρδης! Υπ´ όψιν τα ενοίκια των καταστημάτων εκεί είναι θηριώδη! Κερδοσκοποι και μαυραγορίτες!».

«Influencer από τα Lidl» - Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος "πετσόκοψε" τον Αλέξανδρο Κοψιάλη

Μπορεί να έπεσε για λίγο ο λογαριασμός του στο Twitter, ωστόσο ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος επέστρεψε και μάλιστα άσκησε πολύ σκληρή κριτική στον Αλέξανδρο Κοψιάλη και στις απόψεις που προωθεί μέσω των social media του.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αποκαλεί τον Αλέξανδρο Κοψιάλη «Influencer από τα Lidl», παραθέτοντας δύο βίντεο. Το ένα είναι από την απολογία του μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με την επίθεση στον Ηλία Γκιώνη και το δεύτερο, ένα βίντεο στο οποίο κάνει χιούμορ για θέματα κακοποίησης.