«Το κομμάτι θάνατος δεν μου είχε περάσει...» - Συγκλόνισε με τις δηλώσεις της η Ελένη Μενεγάκη

«Δεν είναι ότι εύκολα συζητάς για τον θάνατο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Το κομμάτι θάνατος δεν μου είχε περάσει...» - Συγκλόνισε με τις δηλώσεις της η Ελένη Μενεγάκη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (14/3) η Κατερίνα Λέχου. Οι δύο γυναίκες έπιασαν μία ασυνήθιστη για τα δεδομένα της εκπομπής κουβέντα, καθώς αναφέρθηκαν στον θάνατο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, τον τελευταίο καιρό έχει ευαισθητοποιηθεί ιδιαίτερα με όλα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία μας ενώ δεν έκρυψε το σοκ της με την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη για τον θάνατο

«Το κομμάτι θάνατος δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό. Μέχρι πρόσφατα. Τα τελευταία 2-3 χρόνια που αρχίζουν και φεύγουν από τον περίγυρό μας διαφορετικών ηλικιών άνθρωποι, είναι η πρώτη φορά που αρχίζω και το συνειδητοποιώ. Έχει να κάνει και με την ηλικία βέβαια.

Αρχίζεις και συνειδητοποιείς πως πραγματικά σε αυτόν τον κόσμο και να θέλουμε δε μπορούμε να κάτσουμε για πάντα. Ο καθένας μας έχει τον χρόνο του, τη διαδρομή του, και κάποια στιγμή που θα φύγει. Δεν είναι ότι εύκολα συζητάς για τον θάνατο», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Με τη σειρά της, η Κατερίνα Λέχου απάντησε: «Δεν συζητάς εύκολα για τον θάνατο, δεν μπορείς όμως και να το απεμπολήσεις και να κάνεις σαν να μην υπάρχει. Αυτό θα κάνει πιο ωραία τη ζωή σου. Αν ξέρεις ότι θα ζήσω μέχρι 80 ετών, θα ξέρεις πώς μπορείς να τα κάνεις αυτά τα 80 χρόνια σημαντικά».

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τα πόδια της Κατερίνας Λέχου

Η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Πολύ χαίρομαι που έχω αυτό το κορίτσι εδώ που είναι ωραίος άνθρωπος, ωραίος όμορφος και ωραίος σαν άνθρωπος και τα δύο μαζί…»!

Η ηθοποιός την ευχαρίστησε και της τόνισε πως έχει να τη δει δύο χρόνια και στη συνέχεια η παρουσιάστρια κοιτώντας τα πόδια της είπε: «Παιδί μου σε πιάσανε οι ζέστες» με την Κατερίνα Λέχου να ξεσπά σε γέλια και να της απαντά: «Δεν φταίω εγώ…»!