Μελαχρινός με μούσια - Αυτός είναι ο γοητευτικός γιος του Δημήτρη Ήμελλου από την σειρά Σασμός

Μοιάζουν αρκετά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μελαχρινός με μούσια - Αυτός είναι ο γοητευτικός γιος του Δημήτρη Ήμελλου από την σειρά Σασμός

Στον Σασμό έχει "εισβάλλει" πλέον ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας, ο οποίος μας έχει εντυπωσιάσει με την διακόσμηση του σπιτιού του και που υποδύεται τον Γεράσιμο Χριστογιάννη, ο οποίος βοήθησε την αστυνομία να συλλάβει έναν κακοποιό.

Τον κακοποιό υποδύονταν ο γιος του Δημήτρη Ήμελλου, Φοίβος, που είναι σκηνοθέτης της σειράς και οι δυο τους γνωρίζονται από παλιά. Μάλιστα, ο πρώτος ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία του ίδιου και του Φοίβου Ήμελλου από τα παρασκήνια, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Αυτόν τον τύπο τον θυμάμαι από τα 15 του".

Ο γοητευτικός γιος του Δημήτρη Ήμελλου από την σειρά Σασμός

Αυτός είναι ο γοητευτικός γιος του Δημήτρη Ήμελλου από την σειρά Σασμός

Λίγα λόγια για τον Φοίβο Ήμελλο

Ο Φοίβος Ήμελλος είναι διακεκριμένος πτυχιούχος του τμήματος Κινηματογραφικών Σπουδών του Greenwich University και αυτήν την περίοδο έχει ξεκινήσει ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο τμήμα Σκηνοθεσίας του πανεπιστημίου Bolton. Κατά την διάρκεια των σπουδών του ολοκλήρωσε δύο μικρού μήκους ταινίες έχοντας τον ρόλο του παραγωγού/ συγγραφέα / σκηνοθέτη, ενώ έχει δουλέψει σε πολλές ταινίες μικρού μήκους αλλά και σε μία μεγάλου μήκους ταινία.

Παρά τις δυσκολίες που κυριαρχούν σε παγκόσμιο επίπεδο, τα κινηματογραφικά φεστιβάλ δηλώνουν την παρουσία τους στο κινηματογραφικό τοπίο. Ποια είναι η γνώμη σας πάνω στο θέμα αυτό;

Είναι καθήκον οποιουδήποτε έχει πάθος και στόχους, να προσαρμόζεται στις ανάλογες συνθήκες προκειμένου να τους επιτελέσει. Είναι γεγονός πως τα κινηματογραφικά φεστιβάλ δηλώνουν έντονα την παρουσία τους μέσα στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που επικρατούν παγκοσμίως. Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον για την τέχνη και τον πολιτισμό. Ωθεί δημιουργικά το πάθος και τους στόχους των κινηματογραφιστών και αυτό αποδεικνύεται από τα φετινά ρεκόρ συμμετοχών σε αρκετά φεστιβάλ. Η σχέση των δημιουργών και των φεστιβάλ είναι αλληλένδετη.

Τι σημαίνει το Micro μ Festival για εσάς;

Το Micro μ Festival αποτελεί έναν ωφέλιμο θεσμό και παρέχει σημαντική στήριξη στους δημιουργούς. Είναι ένα φεστιβάλ μέσω του οποίου δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσει περισσότερος κόσμος Έλληνες και διεθνείς μικρομηκάδες. Προσωπικά αισθάνομαι πως μου δίνει ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη σαν εμψύχωση για να συνεχίσω να φτιάχνω ταινίες.