Κοινωνία Ώρα Mega: Η απίστευτη ώρα που η Ανθή Βούλγαρη σηκώνεται για να πάει στην εκπομπή

Την ώρα που ξυπνάει εμείς ονειρευόμαστε!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Κοινωνία Ώρα Mega: Η απίστευτη ώρα που η Ανθή Βούλγαρη σηκώνεται για να πάει στην εκπομπή

Στο περιοδικό Τύπος TV έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η Ανθή Βούλγαρη, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε το αν θα ήθελε να κάνει ένα παιδί με τον σύζυγό της, και αναφέρθηκε στην καθημερινότητα που έχει στην «Κοινωνία ώρα Mega» που παρουσιάζει με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Η συνέντευξη της Κοινωνίας Ώρας Mega

Τι ώρα ξεκινά η μέρα σου;

Δεν το λες μέρα! Ξυπνάω στις 03.00. Πηγαίνω στην εκπομπή, βγαίνουμε στον αέρα...

Μετά τι ακολουθεί;

Τελειώνουμε τη σύσκεψη, φεύγω κατά τις 10.00-11.00 από το κανάλι, πάω στον στάβλο, μετά σπίτι, κάνω δουλειές, κάνω την προπόνηση μου και μετά πάλι σύσκεψη. Αυτή είναι η ζωή! Να πω, φυσικά, ότι η δουλειά δεν σταματά, ειδικά όταν υπάρχει επικαιρότητα.

Έχεις δημιουργήσει κάποιον δικό σου στάβλο;

Ασχολούμαι πολύ με την ιππασία, έχουμε ξεκινήσει ένα pony club για παιδάκια. Λατρεύω τα ζώα, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου...

Η Ανθή Βούλγαρη.

Τον άντρα σου τον βλέπεις;

Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, οπότε, ευτυχώς, είμαστε αρκετές ώρες μαζί!

Τα Σαββατοκύριακα τι κάνεις; Είναι οι μόνες χαλαρές μέρες;

Χαλαρές δεν τις λες! Έχω, σαφέστατα, περισσότερο χρόνο, κάθομαι και γράφω παραμύθια. Βλέπω φίλους και οικογένεια, θέλω να κάνω πράγματα που μου λείπουν τις καθημερινές.

Τα σχόλια της Ανθής Βούλγαρη για την τιμή της βενζίνης

Το πρωί της Δευτέρας 7/3 η Ανθή Βούλγαρη μοιράστηκε έναν προβληματισμό της στον αέρα της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA», την οποία και παρουσιάζει. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει την νεαρή δημοσιογράφο να μοιράζεται με το κοινό τις ανησυχίες τις μεταξύ των όσων σχολιάζει στη ροή του προγράμματος.

Και ενώ ξέρουμε πολύ καλά ότι η Ανθή ξυπνάει πάρα πολύ πρωί λόγω δουλειάς (αυτό είναι το δυναμωτικό πρωινό της) αυτή τη φορά μας εξέπληξε με αυτό που της συνέβη πριν πάει στη στο πλατό. Πήγε να βάλει βενζίνη και έμεινε σοκαρισμένη με την τιμή της, αφού έχει αγγίξει τα 2 ευρώ το λίτρο. Είναι γνωστό πως τα καύσιμα έχουν «πάει στο θεό», ωστόσο δεν περιμέναμε να είναι αυτή η πρώτη κουβέντα της Βούλγαρη για την έναρξη της βδομάδας!

«Χθες σοκαρίστηκα. Άλλο να το λες και άλλο να το ζεις. Πήγα να βάλω βενζίνη και τα μάτια μου κάνανε πουλάκια. Με το που είδα πόσο έχει… Έβαλα 20 ευρώ», είπε χαρακτηριστικά.