Φαίη Ξυλά: «Δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι θα ήμουν μαμά! Δεν υπήρχε στα θέλω μου»

Οι δηλώσεις της ηθοποιού για την μητρότητα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φαίη Ξυλά: «Δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι θα ήμουν μαμά! Δεν υπήρχε στα θέλω μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 14/3 η Φαίη Ξυλά. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υποκριτική αλλά και την μητρότητα.

Οι δηλώσεις της Φαίης Ξυλά

«Η ζωή μου έχει φερθεί πολύ απλόχερα και μου έχει δώσει πράγματα που ποτέ δεν φανταζόμουν. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έχω τον γιο μου. Δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι θα ήμουν μαμά. Δεν το είχα φανταστεί. Δεν υπήρχε στα θέλω μου. Δεν ήμουν από τις γυναίκες που έλεγαν θέλω να έχω ένα παιδί, θέλω να γίνω μαμά.

Όταν έμεινα έγκυος ένιωσα αυτό το ένστικτο της μητρότητας. Ένιωσα κατευθείαν μαμά, πριν δεν υπήρχε καθόλου στο μυαλό μου. Υπάρχουν γυναίκες που λένε ότι θέλουν να γίνουν μητέρες. Βλέπουν τα παιδάκια και κάνουν σαν τρελές. Αν δεν ήταν ο Κωνσταντίνος που το ήθελε λίγο περισσότερο από εμένα, μπορεί να μην είχα οδηγηθεί προς τα κει και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό», δήλωσε η ηθοποιός που πριν μερικές μέρες μίλησε και για το κίνημα metoo.

«Η πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχε αίσιο τέλος»

Η Φαίη Ξυλά βρέθηκε καλεσμένη το Σάββατο 24/10 στην εκπομπή της Άση Μπήλιου «Star System» όπου μίλησε για διάφορα γεγονότα της ζωής της αλλά και για την σειρά που πρωταγωνιστεί στο STAR «Έρωτας με διαφορά».

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κεφάλαιο μητρότητα και στον γιο της, Πάρη. ΜάλιΣτα, η Φαίη Ξυλά αποκάλυψε πως η πρώτη της εγκυμοσύνη της δεν είχε αίσιο τέλος.

«Ο γιος μου σήμερα είναι έξι ετών πια, πάει σχολείο, στην πρώτη δημοτικού και είναι… πολύ καλός μαθητής! Τα περισσότερα παιδάκια που είναι μαζί με τον γιο μου ξέρω πως βλέπουν και το σίριαλ γιατί αρέσει πολύ σε αυτές τις ηλικίες.

Μάλιστα εάν τύχει να με αναγνωρίσει κάποιος στον δρόμο, ο γιος μου πετάγεται και με παρουσιάζει. Γενικά καμαρώνει και δεν έχει δει αρνητικά την αναγνωρισιμότητα ούτε τον έχει επηρεάσει κάπως. Δεν φανταζόμουν ποτέ τον εαυτό μου μητέρα πριν μείνω έγκυος, Ήταν η δεύτερη μου εγκυμοσύνη ο Πάρης.

Από την πρώτη μου εγκυμοσύνη που τελικά δεν είχε αίσιο τέλος, με το που έμεινα έγκυος ένιωσα ότι είμαι μαμά. Πριν ούτε καν υπήρχε στη σκέψη μου ότι θα ήθελα να κάνω παιδί. Φυσικά όταν ήρθε ο Πάρης, που ήταν και η δεύτερη φορά, τον ήθελα πολύ».