Γιώργος Αγγελόπουλος - Κωνσταντίνος Βασάλος: Χαμός στο instagram με την κοινή φωτογραφία που ανέβασαν!

Τι γίνεται με τους δύο πρώην παίκτες του Survivor

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Αγγελόπουλος - Κωνσταντίνος Βασάλος: Χαμός στο instagram με την κοινή φωτογραφία που ανέβασαν!

Το Survivor μας συστήθηκε για δεύτερη φορά μέσα από τον πρώτο κύκλο το 2017, όταν μας γνώρισε αγαπημένους μας παίκτες, όπως τον Κωνσταντίνο Βασάλο και φυσικά τον νικητή Γιώργο (Ντάνο) Αγγελόπουλο.

Οι δυο τους φαίνεται πως συνεχίζουν τις επιτυχίες ακόμα και μετά το τέλος του παιχνιδιού, ωστόσο δεν έχουν κρατήσει στενές επαφές, για αυτό και μια μεταξύ τους συνάντηση μας κάνει να αναρωτιόμαστε τον λόγο...ίσως η σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Ντάνο να έφερε και τους δύο άντρες πιο κοντά.

Συναντήθηκαν από κοντά Βασάλος - Αγγελόπουλος

Ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου το απόγευμα της Κυριακής 13/3 ανάρτησε ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο τον βλέπουμε να ποζάρει μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Οι δύο πρώην παίκτες γνωρίστηκαν μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, όπου αρχικά βρίσκονταν και οι δύο στην ομάδα τον Μαχητών ωστόσο, στη συνέχεια ο Ντάνος μεταφέρθηκε στην ομάδα των Διασήμων.

Η «αντιπαλότητα» που τους συνόδευσε μέχρι τον τελικό του παιχνιδιού, φαίνεται πως συνεχίζεται ακόμα, καθώς στο story του ο Βασάλος έγραψε: «Όποτε θες κόντρα».

Κωνσταντίνος Βασάλος - Γιώργος Αγγελόπουλος

Έτοιμος να γίνει μπαμπάς ο Γιώργος Αγγελόπουλος 5 χρόνια μετά το Survivor

Έτοιμος να γίνει μπαμπάς είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και το αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού σε δηλώσεις που έκανε στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα. Ενώ, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο της τηλεοπτικής του επιστροφής μετά τις φήμες που τον ήθελαν να παρουσιάζει πολύ γνωστό ριάλιτι.

«Δεν βλέπω Survivor, μόνο αποσπασματικά στα social media. Φέτος έχει πολύ ριάλιτι, όπως και πέρυσι. Εμείς δεν είχαμε τηλεοπτικούς έρωτες, προέκυψαν αργότερα», ανέφερε ο αρχικά για το ριάλιτι επιβίωσης.

«Έχω στο πλάνο μου να κάνω παιδί. Οι ανθρώπινες σχέσεις γενικά, έχουν δυσκολίες και διαφορετικότητα. Δεν ξέρεις καμιά φορά, είναι με τον άνθρωπό σου πώς τα βρίσκεις. Είναι κάτι που πρέπει να συναποφασιστεί», εξομολογήθηκε.