Δεν είναι μόνο από την Ελλάδα - Στην φόρα η καταγωγή της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους

«Έχω ρίζες από την....»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν είναι μόνο από την Ελλάδα - Στην φόρα η καταγωγή της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε στην εκπομπή The 2night show και εκτός από την αποκάλυψη που έκανε σχετικά με την σχέση που έχει με την πεθερά της, η ηθοποιός μίλησε και για την καταγωγή της. Ανέφερε λοιπόν ότι δεν έχει ρίζες μόνο από την Ελλάδα.

«Έπαιξα έναν μονόλογο μια γυναίκα με τετραπληγία. Στην πρώτη σειρά ήταν ένας κύριος με ένα τεράστιο κομπολόι και ο ήχος ήταν εκκωφαντικός. Έκανα τεράστια υπομονή, ήταν δύσκολο να σταματήσω και αναρωτήθηκα γιατί ήρθε αυτός ο κύριος στο θέατρο. Συμβαίνει σπάνια…», ανέφερε αρχικά μιλώντας για την καριέρα της.

Η αποκάλυψη της Παπαχαραλάμπους για την καταγωγή της

«Έχω ρίζες από την Αιθιοπία. Ο μπαμπάς μου γεννήθηκε εκεί. Έχει καταγωγή από εκεί και από Γαλλία και από Κύπρο», αποκάλυψε.

Λίγα λόγια για την ζωή και την καριέρα της Άννας Μαρίας Παπαχαλάμπους

Σπούδασε στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης - Βεάκη. Έγινε ευρέως γνωστή από τη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη "Ψίθυροι καρδιάς" (σεζόν 1997-1998, είχε ξεπεράσει σε τηλεθέαση ακόμη και το Μουντιάλ της Γαλλίας).

Έχει συμμετάσχει στις σειρές "Οι ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα" και "10η εντολή" ενώ έχει πρωταγωνιστήσει στις αισθηματικές κωμωδίες "'Άρωμα γυναίκας", "Κανείς δε λέει σ' αγαπώ", "Μπαμπά μην τρέχεις". Επίσης είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά "η Επιστροφή". Τη σεζόν 2022 πρωταγωνιστεί στην σειρά της Ερτ Ο Όρκος σε σενάριο της Τίνα Καμπίτση.

Το 2007, στα γυρίσματα της σειράς "Μπαμπά μην τρέχεις" γνώρισε τον επίσης ηθοποιό Φάνη Μουρατίδη, με τον οποίο σύντομα έγιναν ζευγάρι. Παντρεύτηκαν τον Μάρτιο του 2008 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους: τον Έκτορα (γενν. 29 Ιουνίου 2008) και τον Αλέξανδρο (γενν. 15 Σεπτεμβρίου 2009).