"Η πεθερά μου..." - Η αλήθεια για την σχέση της Παπαχαραλάμπους με την μητέρα του Μουρατίδη

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show μίλησε για όλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους το βράδυ της Δευτέρας 14/3. Η επιτυχημένη ηθοποιός σε μια σπάνια εξομολόγηση για τη ζωή της, μετά την καταγγελία κατά του Φιλιππίδη, μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων και για το γάμο της με τον Φάνη Μουρατίδη και τις σχέσεις που διατηρεί με την πεθερά της.

«Δεν θέλουν αυτοί να μιλάω για αυτούς, είναι μεγάλα παιδιά πλέον είναι στην εφηβεία. Δυσκολέψαν τα πράγματα με τον κορονοϊό, δεν ήταν απλό, να είσαι έγκλειστος στο σπίτι με παιδιά κοντά στην εφηβεία. Τους πήγε λίγο πίσω, ήταν ένα πλήγμα για όλα τα παιδιά αυτό. Δεν έχουν σκεφτεί ακόμα τι θα κάνουν μελλοντικά, εγώ κάπου εκεί στα 12 είχα σκεφτεί να γίνω ηθοποιός.

Το ανακοίνωσα στους γονείς μου, αν και δεν φανταζόντουσαν ότι θα το κάνω. Αν μου το ανακοίνωναν τώρα τα παιδιά μου αντίστοιχα, δεν θα είχα πρόβλημα. Θέλω να κάνουν αυτό που θέλουν, δεν θέλω να τους επηρεάσουμε εμείς με την τάση την δική μας», είπε σχετικά με τα παιδιά τους.

Όσον αφορά την γνωριμία τους: «Είχαμε πάει στα Χανιά για τα γυρίσματα της σειράς «Μπαμπά μην τρέχεις» μαζί με τον σκηνοθέτη, οι τρεις μας. Φτάνοντας στα Χανιά κάτι είχε γίνει με το ξενοδοχείο που δεν θυμάμαι και δεν υπήρχαν δωμάτια και μείναμε σε μια σοφίτα που είχε δύο δωμάτια, εγώ με τον Φάνη μείναμε στο ίδιο δωμάτιο περίπου, ήταν λες και το έκανε ο σκηνοθέτης μας επίτηδες».

Οι σχέσεις της Παπαχαραλάμπους με την μητέρα του Μουρατίδη

«Η πεθερά μου είναι μια καταπληκτική πεθερά και μαμά. Την αγαπάω πάρα πολύ και δεν το λέω έτσι, το εννοώ, την αγαπάω πολύ. Μακάρι κι εγώ να αγαπηθώ έτσι, το εύχομαι γιατί θα αργήσει λίγο αυτό τα παιδιά είναι μικρά ακόμα», αποκάλυψε.

Η απάντηση του Μουρατίδη σε αυτούς που γράφουν πως χωρίζουν

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Φάνης Μουρατίδης στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον Κώστα Τσουρό, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να χωρίζει με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Η Φαίη Ξυλά με έπεισε να κάνω τηλεόραση, εγώ δεν ήθελα, ήμουν ιδεολογικά απέναντι. Όταν έκανα τηλεόραση ένιωθα ενοχικά σε σχέση με το θέατρο, σαν να απατούσα τη σύζυγό μου.

Με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους γνωριστήκαμε στο “Μπαμπά μην τρέχεις”. Εκεί ήταν να παίξει άλλη ηθοποιός αρχικά, και τελικά ήρθε η Άννα Μαρία. Αυτό που παίζαμε στο σίριαλ, μετά το ζούσαμε.

Ο γιος μου έχει σειρά ολόκληρη του εαυτού του που ήταν στην κοιλιά της μαμάς του. Τον πρώτο χρόνο γνωριμίας ήρθε το πρώτο παιδί και τον δεύτερο χρόνο το δεύτερο παιδί. Αν μπορούσαμε να το κάνουμε το τρίτο παιδί, αν είχαμε τις προδιαγραφές, θα το κάναμε.

Όταν γράφουν ότι χωρίζουμε, το καταλαβαίνω. Σου λέει, ε, κάποια στιγμή “θα χωρίσουν, ας το γράψω, δε θα παρεξηγηθώ”. Είμαι πολύ χαρούμενος που η Άννα Μαρία σκηνοθετεί, γιατί λάμπει, δεν έχει χάσει την επαγγελματική της ορμή. Σε ό,τι μπορώ να σταθώ στη γυναίκα μου, ως συνοδοιπόρος, είμαι εκεί», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.