Σούσουρο με την φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού - Απέσπασε αμέσως χιλιάδες σχόλια

Εντυπωσιακή όπως πάντα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σούσουρο με την φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού - Απέσπασε αμέσως χιλιάδες σχόλια

Μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz είναι αναντίρρητα η Δούκισσα Νομικού, η οποία με ή χωρίς μακιγιάζ είναι εξίσου πανέμορφη (δείτε εδώ μια φωτογραφία της χωρίς ίχνος φίλτρου ή μέικαπ).

Η παρουσιάστρια έχει αποχωρήσει εδώ και λίγο καιρό από τον χώρο της τηλεόρασης και έχει αφοσιωθεί πλήρως στην οικογένειά της και στα δυο της παιδάκια. Παρόλα αυτά, η Δούκισσα διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή της.

Πριν μερικές ώρες, μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει πιο εντυπωσιακή από ποτέ, ενώ για ακόμα μια φορά τα μάτια της κλέβουν όλες τις εντυπώσεις. Για αυτό λοιπόν ήταν και αναμενόμενο το γεγονός πως σε λίγα μόλις λεπτά, η ανάρτησή της απέσπασε αμέσως χιλιάδες likes και σχόλια.

Η νέα ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού

Σούσουρο με την φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού

Πολύ λίγοι το γνωρίζουν - Η πλαστική επέμβαση που έχει κάνει στο σώμα της

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ και διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά. Ωστόσο, η γνωστή παρουσιάστρια δεν έχει πει όχι στις πλαστικές επεμβάσεις.

Όπως και η Ελένη Φουρέιρα, έτσι και η ίδια έχει κάνει πλαστική στο στήθος της, θέλοντας να το αυξήσει για αισθητικούς λόγους. Ωστόσο, ποτέ δεν έκρυψε ότι πράγματι έχει "πειραχτεί", μιας και ήταν κάτι που ήταν σίγουρη ότι το θέλει.

Η Δούκισσα Νομικού είχε κάνει μια εμφάνιση με cupcakes στο στήθος, στην πασαρέλα των MadWalk 2012, η οποία όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε αρκετά σχόλια.

«Έχω κάνει τελικά πλαστική στήθους. Για να τελειώσει όλη αυτή η παραφιλολογία και επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, το ήθελα, το έκανα, μ’ αρέσει και το θέμα τελειώνει εδώ. Δεν έχω σκοπό να το κρύψω, ούτε και να το αναλύσω» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά το 2011 στο περιοδικό «Down Town».

undefined