"Γροθιά" στο στομάχι η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού - «Χάνονται σπίτια και ξεκληρίζονται οικογένειες»

Σπαρακτικά τα λόγια της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Πολύ δύσκολες και δραματικές είναι οι τελευταίες μέρες για όλον τον πλανήτη, καθώς η Ουκρανία πλήττεται θανάσιμα μετά την ρωσική εισβολή. Πολλοί celebrities έχουν τοποθετηθεί για το συμβάν αυτό και μια από αυτές είναι και η Δούκισσα Νομικού.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά εκφράζει την άποψή της για κοινωνικά θέματα. Έτσι λοιπόν η ίδια, μετά την σπαρακτική ανάρτησή της, δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για το τι θα πρέπει να εξηγήσουν σε λίγα χρόνια στα παιδιά οι γονείς.

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού για τον πόλεμο

«Πρώτα πρέπει να εξηγήσουμε στα παιδιά μας γιατί δεν μπορούμε να αγκαλιάζουμε τους παππούδες μας και γιατί πρέπει να φοράμε μάσκα. Μετά πρέπει να εξηγήσουμε στα παιδιά μας γιατί άνθρωποι πολεμούν ανθρώπους. Γιατί χάνονται σπίτια και ξεκληρίζονται οικογένειες. Καταστρέψαμε την ανεμελιά τους», έγραψε η Δούκισσα Νομικού.

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού για τον πόλεμο

Βαθιά συγκινημένη η Δούκισσα Νομικού

Στα "κόκκινα" και απαστράπτουσα η Δούκισσα Νομικού, φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 14/2, στο The 2night Show με Βαλεντίνο της, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το υπέλαμπρο και γλυκύτατο μοντέλο, μίλησε για το γάμο και το σύζυγο της, τη μητρότητα, που όπως βλέπουμε απολαμβάνει στο έπακρο (η ανακοίνωση για τη βαφτιση των παιδιών της), και την τηλεόραση από την οποία φέτος απέχει. Στις συνεντεύεις τις απαντάει πάντα σε όλα ευγενικά και πολύ ανοιχτά και έτσι έκανε και όταν ερωτήθηκε για τη συνεργασία της δίπλα στον Θέμο Αναστασιάδη.

Ο παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να παραλήψει μια τέτοια ερώτηση καθώς η Δούκισσα συνεργάστηκε για πολλά χρόνια με το Θέμο και ήταν γνωστή η αγάπη που είχε ο ένας για τον άλλο καθώς ήταν σαν μέντορας της στο ξεκίνημα της στην τηλεόραση.

«Ο Θέμος μου λείπει τόσο πολύ… Αυτό που έκανε ήταν να μου στέλνει ραβασάκια. Μου έγραφε, “Μίλα”, έλα πες”. Ήταν κάτι που δεν συνηθίζεται αυτό στον χώρο μας. Μου έδωσε τόσο χώρο και χρόνο γιατί ήταν τόσο ακομπλεξάριστος μαζί με τον Βαγγέλη Περρή που επίσης λατρεύω πολύ. Ο Θέμος με πίστεψε πολύ, οπότε μου έδινε τον λόγο», είπε η Δούκισσα Νομικού.

Ενώ πρόσθεσε για τον τρόπο με τους οποίους αντιμετώπιζε τους καλεσμένους της εκπομπής: «Κανείς δεν περίμενε από εμένα, με είχαν λίγο ότι ως Δούκισσα τους αγαπάω όλους και δεν θα τους στριμώξω, ότι και να τους ρωτούσα όμως, απαντούσαν. Ποτέ δεν με ενδιέφερε να βγάλω την είδηση, ο Θέμος μου έλεγε να ρωτήσω τι πραγματικά ενδιέφερε εμένα να μάθω από τον καλεσμένο».