Το επιβεβαίωσε στον ALPHA - Η Εβελίνα Παπούλια θα καταθέσει κατά του Πέτρου Φιλιπππίδη

Θα παραστεί στην 18/3 δίκη του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το επιβεβαίωσε στον ALPHA - Η Εβελίνα Παπούλια θα καταθέσει κατά του Πέτρου Φιλιπππίδη

Υπέρ των γυναικών που έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη και κατά του ηθοποιού πρόκειται να καταθέσει η Κάτια Δανδουλάκη, η Εβελίνα Παπούλια και η Λένα Δροσάκη, όπως αποκαλύφθηκε το πρωί της Δευτέρας 16/3 στην εκπομπή Πρωινό.

Η Εβελίνα Παπούλια μάλιστα, το πρωί της Τρίτης 15/3, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και επιβεβαίωσε πως θα παραστεί στο δικαστήριο για να καταθέσει, χωρίς όμως να αποκαλύψει κάτι παραπάνω.

Η Εβελίνα Παπούλια στη δίκη του Φιλιππίδη

«Να μου επιτρέψεις να σου πω ότι όλα στον τόπο και στο χρόνο τους. Η δική μου περίπτωση είναι λίγο ιδιόμορφη. Θα με δείτε την Παρασκευή, αλλά δεν θα σας μιλήσω», είπε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Παπούλια.

Σε άσχημη κατάσταση η υγεία του ηθοποιού

Λίγες ημέρες πριν την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και πιο συγκεκριμένα σήμερα, Τρίτη 8/3, αποκαλύφθηκε στον αέρα της εκπομπής Πρωινό πως ο ηθοποιός βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Για την ακρίβεια ο συνήγορος υπεράσπισής του, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στην εκπομπή και μετέφερε όλες τις πληροφορίες.

«Ένας που στερείται την ελευθερία του από τον Ιούνιο του 2021 αποκλείεται να είναι σε καλή κατάσταση, ούτε σωματικά, ούτε ψυχολογικά. Ξέρω ότι δεν θέλει να το πω δημόσια, αλλά αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο ελπίζω να μην προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην υγεία του κατά τη διάρκεια της δίκης. Θα πρέπει να ξέρετε, ότι σε ένα ποινικό ακροατήριο αναδεύονται σοβαρά συναισθήματα, υπάρχει αγάπη, μίσος, υπάρχει αντιπαράθεση.

Δεν είμαι βέβαιος αν θα μπορέσει να αντέξει το κλίμα που διαμορφώνεται σε ένα ποινικό ακροατήριο. Είναι καμίνι» ανέφερε αρχικά ο κ. Δημητρακόπουλος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για βιολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Προϋπήρχε το πρόβλημα υγείας και επιδεινώθηκε μέσα στις φυλακές. Επαναλαμβάνω ότι το κλίμα στο ακροατήριο είναι ένα καμίνι. Ελπίζω να αντέξει. Λαμβάνει θεραπεία. Έχει χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο. Δεν το λέω για να προκαλέσω ιδιοτελώς ένα συναισθηματικό κλίμα υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη. Είναι πραγματικότητα που θα τη δείτε στο ακροατήριο» συνέχισε ο γνωστός ποινικολόγος.