Στο νοσοκομείο η κόρη της Ελένης Χατζίδου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στο νοσοκομείο η κόρη της Ελένης Χατζίδου

Ένα αρκετά δύσκολο αλλά και ανησυχητικό βράδυ πέρασαν την Δευτέρα 14/3 η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, καθώς η κόρη τους Μελίτα - Δήμητρα αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, αλλά ευτυχώς μόνο για μια ανοιχτά.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε τα δυσάρεστα νέα μέσα από μερικά stories που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Όπως λοιπόν ανέφερε, η κόρη της δυσκολευόταν στην αναπνοή με τους γονείς της να ανησυχούν φυσικά αρκετά, ωστόσο, ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Στο νοσοκομείο η κόρη της Ελένης Χατζίδου

«Ήρθαμε στο ιατρικό γιατί η Μελίτα παρουσίασε ένα πρόβλημα στην αναπνοή! Ευτυχώς δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Μια ιωσούλα, η οποία της έφερε ένα περίεργο βήχα σαν πνίξιμο! Καταλαβαίνετε τι πάθαμε…! Κατά τα άλλα τώρα μας κάνει τη γιατρό και θέλει να μας εξετάσει όλους! Και γενικά η βραδιά, αφού πέρασε ο κίνδυνος έχει πολύ παιχνίδι ακόμα και στο νοσοκομείο» έγραψε μεταξύ άλλων η Ελένη Χατζίδου στις φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Μιλώντας για την κόρη της, δείτε εδώ μια πολύ τρυφερή ανάρτηση που έκανε η τραγουδίστρια για εκείνη.

 Στο νοσοκομείο η κόρη της Ελένης Χατζίδου φωτογραφία

 Στο νοσοκομείο η κόρη της Ελένης Χατζίδου

Η εξομολόγηση του Ετεοκλή για τον ερχομό της μικρής Μελίτας

Ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε, το πρωί της Δευτέρας 24/01, στο Happy Day και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σχέση του με την Ελένη Χατζίδου, την πατρότητα αλλά και τις προτάσεις που έχει λάβει και συζητάει για τη νέα χρονιά.

«Η Ελένη δεν καταρρέει, γενικά η γυναίκα είναι η κολώνα του σπιτιού. Προσπαθώ να στηρίζω την Ελένη σε αυτά που θέλει να πετύχει σαν μονάδα. Άργησα να ενεργοποιηθώ σαν πατέρας, ήθελα, αλλά δεν ήξερα πώς να είμαι παραγωγικός. Η δουλειά του πατέρα είναι να είναι ενεργός», είπε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου και πρόσθεσε:

«Όταν με ρωτάει η κόρη μου για το πρόσθετό μου μέλος το προσεγγίζω με σοβαρότητα. Η αλήθεια είναι μία αλλά το προσεγγίζω με λέξεις κατανοητές για εκείνη και δεν το συνδυάζω με παιχνίδι και πλάκα».

Για την λήξη της συνεργασίας του με το Open και την Μυρτώ Κάζη, ο ίδιος είπε:

«Η εκπομπή μας με τη Μυρτώ Κάζη ήταν προγραμματισμένη να τελειώσει στο τέλος της σεζόν. Έγιναν κάποιες προτάσεις στη Μυρτώ για να συνεχιστεί η εκπομπή και την επόμενη σεζόν, σε κάποιες μέρες που δεν ήταν αυτό που ήθελε. Και αφού το συζήτησε και μαζί μου αποφασίσαμε να μην προχωρήσει»: και συμπλήρωσε:

«Με την Ελένη μας έχουν γίνει προτάσεις για δύο project καινούρια και είμαστε πολύ κοντά».