«Μου φαίνεται σαν χτες που ακόμα...» - Η τρυφερή ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου για την κορούλα της

Τι έκαναν μαζί μαμά και κόρη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μου φαίνεται σαν χτες που ακόμα...» - Η τρυφερή ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου για την κορούλα της

H Eλένη Χατζίδου είναι μια πολύ τρυφερή μαμά και έχει καταφέρει να φτιάξει μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου μια ονειρεμένη οικογένεια. Η τραγουδίστρια έχει παραγκωνίσει τα επαγγελματικά της σε ένα βαθμό, γιατί θέλει να αφιερωθεί στο μεγάλωμα της μικρής Μελίτας

Μέσα από διάφορα posts στο Instagram μας δείχνει η Ελένη τρυφερά στιγμιότυπα από τη ζωή με την κόρη της. Η νέα μανούλα προσπαθεί να βρίσκει τρόπους για να περνάει ευχάριστα η μικρή (δείτε το αυτοσχέδιο παιχνίδι που έφτιαξε για την Μελίτα) και πάντα τους μοιράζεται με τις διαδικτυακές φίλες της. Έτσι αυτή τη φορά, η Χατζίδου έκανε μια ανάρτηση με το πατίνι που αγόρασε για εκείνη και φυσικά έμεινε συγκλονισμένη με το πόσο πολύ έχει μεγαλώσει!

Η φωτογραφία με την κόρη της Ελένης Χατζίδου να κάνει πατίνι

"Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδάκια μας...
Μου φαίνεται σαν χτες που ακόμα μπουσουλούσε και σήμερα είναι η πρώτη μέρα που έκανε πατίνι χωρίς τη βοήθεια μου!
Και χάρηκε τόσο πολύ για το επίτευγμα της...!
Είναι υπέροχο να περνάμε χρόνο με τα παιδάκια μας, είναι υπέροχο να τους δίνουμε τα εφόδια και να προσπαθούν μόνα τους να τα καταφέρουν...
Γιατί η ζωή είναι σαν το πατίνι...τους δείχνεις τον τρόπο, τους δείχνεις το δρόμο και τα υπόλοιπα είναι στο χέρι τους...?", έγραψε η τραγουδίστρια.

Η εξομολόγηση του άντρα της Χατζίδου για τον ερχομό της μικρής Μελίτας

Ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε, το πρωί της Δευτέρας 24/01, στο Happy Day και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σχέση του με την Ελένη Χατζίδου, την πατρότητα αλλά και τις προτάσεις που έχει λάβει και συζητάει για τη νέα χρονιά.

«Η Ελένη δεν καταρρέει, γενικά η γυναίκα είναι η κολώνα του σπιτιού. Προσπαθώ να στηρίζω την Ελένη σε αυτά που θέλει να πετύχει σαν μονάδα. Άργησα να ενεργοποιηθώ σαν πατέρας, ήθελα, αλλά δεν ήξερα πώς να είμαι παραγωγικός. Η δουλειά του πατέρα είναι να είναι ενεργός», είπε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου και πρόσθεσε:

«Όταν με ρωτάει η κόρη μου για το πρόσθετό μου μέλος το προσεγγίζω με σοβαρότητα. Η αλήθεια είναι μία αλλά το προσεγγίζω με λέξεις κατανοητές για εκείνη και δεν το συνδυάζω με παιχνίδι και πλάκα».

Για την λήξη της συνεργασίας του με το Open και την Μυρτώ Κάζη, ο ίδιος είπε:

«Η εκπομπή μας με τη Μυρτώ Κάζη ήταν προγραμματισμένη να τελειώσει στο τέλος της σεζόν. Έγιναν κάποιες προτάσεις στη Μυρτώ για να συνεχιστεί η εκπομπή και την επόμενη σεζόν, σε κάποιες μέρες που δεν ήταν αυτό που ήθελε. Και αφού το συζήτησε και μαζί μου αποφασίσαμε να μην προχωρήσει»: και συμπλήρωσε:

«Με την Ελένη μας έχουν γίνει προτάσεις για δύο project καινούρια και είμαστε πολύ κοντά».