«Κρυβόταν στην τουαλέτα για να μην...» - Ξέσπασε ο Χάρης Ρώμας για τον Κιμούλη

«Αν αποδειχθεί ότι πράγματι έχει αδικηθεί, την επόμενη μέρα θα του πω μπράβο»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Κρυβόταν στην τουαλέτα για να μην...» - Ξέσπασε ο Χάρης Ρώμας για τον Κιμούλη

Πλήθος καλλιτεχνών συνεχίζουν και τοποθετούνται δημόσια, αλλά και αποκαλύπτουν δικά τους περιστατικά, ή περιπτώσεις που ήταν αυτόπτες μάρτυρες σε κάποιο συμβάν κακοποιητικής συμπεριφοράς απέναντι σε άλλους, σωματικά ή λεκτικά. Τις τελευταίες μέρες, οι περισσότεροι ασχολούνται με το θέμα του Γιώργου Κιμούλη και τις αγωγές που έχει καταθέσει ο ηθοποιός σε συναδέλφους του και το ΣΕΗ.

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε στο Πρωινό την Τρίτη 15/3 και κατά τη διάρκεια της κουβέντας του με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, συζήτησαν μεταξύ άλλων και για τα θέματα αυτά που έχουν προκύψει με τον Γιώργο Κιμούλη.

Οι δηλώσεις του Χάρη Ρώμα στο Πρωινό για το Γιώργο Κιμούλη

«Ακούω αυτό του Κιμούλη και διαβάζω κιόλα ότι «εγώ σταμάτησα να βγάζω το ψωμί μου πλέον, σας κατηγορώ και γι’ αυτό», το σέβομαι γιατί καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι και θέμα επιβίωσης. Από την άλλη μεριά, βλέπω και την αντίδραση της Ζέτας Δούκα που έτυχε να παίξει μαζί μου και να έχω πιο στενή σχέση από ό,τι έχω με τον Γιώργο Κιμούλη, η οποία είναι «καλώς να ορίσει στα δικαστήρια, είμαστε τρεις εναντίον ενός», αλλά και άλλοι άνθρωποι που έχουν μιλήσει για την περίπτωση ψυχολογικής κακοποίησης -θυμίζω την Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Όταν ένας άνθρωπος σου λέει ότι όσο καιρό παίζαμε μαζί κρυβόμουνα στην τουαλέτα για να μη συναντιόμαστε στα διαλείμματα, είναι κακοποιητική συμπεριφορά», τόνισε ο Χάρης Ρώμας και συνέχισε:

«Τώρα, αν όλοι αυτοί έχουν πρόβλημα και το καταγγέλλουν ψευδώς, καλά κάνει ο Γιώργος Κιμούλης και κάνει τη μήνυση, για να μπορέσει να πάρει το αίμα του πίσω και του εύχομαι τα καλύτερα αν πράγματι του αξίζει, αν πράγματι μπορέσει να αποδείξει ότι η συμπεριφορά του δεν ήταν κακοποιητική».

«Εγώ σήμερα θα δω και την κόρη του, η οποία ακούω ότι είναι θαυμάσια ηθοποιός και γι’ αυτό δεν είναι σωστό για τους ανθρώπους αυτούς για τους οποίους έχουν γίνει καταγγελίες να σπιλώνονται τουλάχιστον μέχρι να τελεσφορήσουν οι υποθέσεις τους. Τώρα εμπλέκεται σε δικαστικό αγώνα, κάτι θα ξέρει για να το κάνει. Αν αποδειχθεί ότι πράγματι έχει αδικηθεί, την επόμενη μέρα θα του πω μπράβο», κατέληξε ο Χάρης Ρώμας.

«Αν μου έλεγε ο Κιμούλης συγγνώμη θα...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε συνέντευξη η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για το κίνημα #metoo αλλά και για τις αγωγές που έχει καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης κατά του ΣΕΗ, αλλά και κατά συγκεκριμένων ηθοποιών.

Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων: «Δεν μου έχει κάνει αγωγή ο Γιώργος Κιμούλης, αλλά όταν διάβασα για τις αγωγές του, το διάβασα και δεύτερη και τρίτη φορά για να καταλάβω ότι διαβάζω σωστά. Με αφήνει τόσο άναυδη που δεν θέλω καν να το σχολιάσω. Μίλησα με τους συναδέλφους μου που έχουν μηνυθεί και τους είπα πως ότι χρειαστούν θα είμαι κοντά τους.

Λυπάμαι πάρα πολύ που τα πράγματα έφτασαν σε αυτό το σημείο και νομίζω ότι το “συγγνώμη” είναι πολύ μεγάλη και σημαντική λέξη. Εάν ο Γιώργος Κιμούλης μού ζητούσε συγγνώμη προσωπικά, θα τη δεχόμουν και θα πήγαινα παρακάτω»

«Μιλάμε για συγγνώμη όσον αφορά τον Γιώργο Κιμούλη, γιατί για άλλους συναδέλφους που βρίσκονται στη φυλακή και στη δικαιοσύνη, εκεί μιλάμε για άλλες πράξεις.

Νομίζω πως μηνύθηκε η Ζέτα ίσως γιατί ο Κιμούλης είχε την αίσθηση ότι άρχισε από εκείνη. Θα στηρίξω τους συναδέλφους μου στο δικαστήριο, εάν προλάβω και δεν μηνυθώ κι εγώ, οπότε θα χρειαστεί να με στηρίξουν κι εμένα».