Γιώργος Κιμούλης: Ξεκινά τα εξώδικα μετά από τη διαγραφή του από το ΣΕΗ

Τι αποκαλύφθηκε

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γιώργος Κιμούλης: Ξεκινά τα εξώδικα μετά από τη διαγραφή του από το ΣΕΗ

Ο Γιώργος Κιμούλης, έπειτα από τα εξώδικα που έχει αποστείλει ήδη στη Ζέτα Δούκα και σε άλλος συναδέρφους του, αλλά και στο ΣΕΗ, περιμένει την απόφαση του Σωματείου για να προχωρήσει στην "αντεπίθεση". Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που βγήκαν στη δημοσιότητα το πρωί της Δευτέρας 14/3 στο Super Κατερίνα, ο ηθοποιός έχει ήδη κατά νου την επόμενη κίνηση του.

Η Χρύσλα Γεωργακοπούλου στον αέρα της εκπομπής, αποκάλυψε πως ο ηθοποιός περιμένει, ουσιαστικά, τη διαγραφή του από το ΣΕΗ, προκειμένου να προχωρήσει σε νέα αγωγή εναντίον τους.

Η επόμενη κίνηση του Γιώργου Κιμούλη

«Περιμένουν να συνέλθει το σώμα σε γενική συνέλευση του ΣΕΗ, να βγάλει την απόφαση, πάρει την απόφαση στα χέρια του ο Γιώργος Κιμούλης και να προχωρήσει ο δικηγόρος του σε εκ νέου αγωγή. “Τίποτα δεν θα πέσει κάτω”, αναφέρει το περιβάλλον του ηθοποιού.

Ότι κι αν συμβαίνει, ότι κι αν λέγεται, ότι κι αν γίνεται, όταν το θεωρούν εναντίον του Γιώργου Κιμούλη, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν πίσω. Θα αντιδρούν νομικά με όποιο τρόπο είναι διαθέσιμος».

«Αν μου έλεγε συγγνώμη θα...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε συνέντευξη η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για το κίνημα #metoo αλλά και για τις αγωγές που έχει καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης κατά του ΣΕΗ, αλλά και κατά συγκεκριμένων ηθοποιών.

Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων: «Δεν μου έχει κάνει αγωγή ο Γιώργος Κιμούλης, αλλά όταν διάβασα για τις αγωγές του, το διάβασα και δεύτερη και τρίτη φορά για να καταλάβω ότι διαβάζω σωστά. Με αφήνει τόσο άναυδη που δεν θέλω καν να το σχολιάσω. Μίλησα με τους συναδέλφους μου που έχουν μηνυθεί και τους είπα πως ότι χρειαστούν θα είμαι κοντά τους.

Λυπάμαι πάρα πολύ που τα πράγματα έφτασαν σε αυτό το σημείο και νομίζω ότι το “συγγνώμη” είναι πολύ μεγάλη και σημαντική λέξη. Εάν ο Γιώργος Κιμούλης μού ζητούσε συγγνώμη προσωπικά, θα τη δεχόμουν και θα πήγαινα παρακάτω»

«Μιλάμε για συγγνώμη όσον αφορά τον Γιώργο Κιμούλη, γιατί για άλλους συναδέλφους που βρίσκονται στη φυλακή και στη δικαιοσύνη, εκεί μιλάμε για άλλες πράξεις.

Νομίζω πως μηνύθηκε η Ζέτα ίσως γιατί ο Κιμούλης είχε την αίσθηση ότι άρχισε από εκείνη. Θα στηρίξω τους συναδέλφους μου στο δικαστήριο, εάν προλάβω και δεν μηνυθώ κι εγώ, οπότε θα χρειαστεί να με στηρίξουν κι εμένα».