"Σκέφτομαι μήπως πειραματίζονται..." - Οι σπόντες της Καινούργιου για το Open

Τι θα αλλάξει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, Super Κατερίνα αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές τροποποιήσεις στο κανάλι του Open μετά την αποχώρησή της, όπως και της Σίσσυς Χρηστίδου.

Με αφορμή της αλλαγή του τηλεοπτικού προγράμματος στα κανάλια Open και ΣΚΑΪ, τα οποία αποφάσισαν να σταματήσουν την φυσιολογική ροή των εκπομπών και να αποκαταστήσουν τις ψυχαγωγικές με ενημερωτικές μέχρι την Παρασκευή 18/3, εξαιτίας του πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, η παρουσιάστρια αποκάλυψε τις σκέψεις του πρώτου σταθμού όταν η εκπομπή της είχε φύγει από αυτόν. Μάλιστα, δημοσιογράφος του Open πέρασε μεγάλες στιγμές αγωνίας κατά την μετάδοση ειδήσεων για τον πόλεμο.

Ανέφερε, λοιπόν, πως από τότε υπήρχαν σκέψεις να μην γίνουν ξανά εκπομπές ψυχαγωγικές στην πρωινή ζώνη, εφόσον η ίδια είχε χτίσει ένα όνομα και πως πιθανώς αυτή η σκέψη να πραγματοποιηθεί του χρόνου. Παρόλα αυτά, η εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα τόνισε πως δεν θα σταματήσει.

Οι αποκαλύψεις της Κατερίνας Καινούργιου για το Open

Οι αποκαλύψεις της Καινούργιου για το Open

Συγκεκριμένα είπε: «Από ό,τι θυμάμαι, όταν ήμουν στο Open, είχαν προτείνει διάφοροι άνθρωποι -μετά τη δική μας αποχώρηση και της Σίσσυς Χρηστίδου, επειδή είχαμε χτίσει και κάτι δυνατό- να μην ξαναπάνε σε λογική ψυχαγωγικής εκπομπής και να πάνε σε πιο ενημερωτικές εκπομπές. Υπήρχε αυτή η λογική. Σκέφτομαι μήπως πειραματίζονται για του χρόνου».

Η πρόταση της Κατερίνας Καινούργιου σε δημοσιογράφο

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καιούργιου την Τρίτη 15/3, η ίδια η παρουσιάστρια, λίγες μέρες μετά την αδιαθεσία της, μιλώντας με την ρεπόρτερ Ευαγγελία Ασπιώτη από την θεσσαλονίκη, πρότεινε την συνεργασία τους. Η νεαρή δημοσιογράφος ενθουσιασμένη απάντησε με χιουμοριστικό τρόπο.

Η Ευαγγελία Ασπιώτη ανέφερε όλο χαρά: «Τώρα που μας βλέπει και η μαμά μου και ο μπαμπάς μου, δεν μπορείς να το πάρεις πίσω, να το συζητήσουμε», ενώ η παρουσιάστρια απευθύνθηκε στους συνεργάτες της και είπε: «δεν είναι κακό να μεγαλώσει η ομάδα μας...».