Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έσκισε το παντελόνι του για δεύτερη φορά - Έμεινε άφωνη η Μενεγάκη

Δείτε τι συνέβη on air

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έσκισε το παντελόνι του για δεύτερη φορά - Έμεινε άφωνη η Μενεγάκη

Πριν από λίγες μέρες στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έγινε ένα απρόσμενο σκηνικό. Συνηθισμένος στις «γκάφες» ο παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος έσκισε το παντελόνι του καταλάθος, την ώρα που βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής. Ένα αντίστοιχο σκηνικό έγινε και σήμερα το μεσημέρι 15/3, αν και αυτή την φορά ο Ουγγαρέζος το παρατράβηξε...

Το χορευτικό που έσκισε το παντελόνι του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Πριν λίγες μέρες ο παρουσιαστής ήθελε να μοιραστεί με την ομάδα του, την πολύ ωραία βραδιά που είχε περάσει παρευρισκόμενος σε έναν φιλικό γάμο. Εκείνη την ώρα, προσπαθώντας να μιμηθεί τις χορευτικές του ικανότητες από το ξέφρενο γλέντι, ο Ουγγαρέζος έκανε μια απότομη κίνηση και ξαφνικά σκίστηκε το παντελόνι του (Δείτε εδώ το σκηνικό).

«Σκίστηκε όλο το παντελόνι μου όλο, κάθετα…», αναφώνησε, ενώ η Ελένη ξέσπασε σε γέλια

Αναπολώντας αυτή την σκηνή ο παρουσιαστής, σχεδόν την επανέλαβε.

Αυτή την φορά οι συνάδελφοί του, Σάββας Πούμπουρας και Ελιάνα Χρυσικοπούλου ζήτησαν από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να τους δείξει backstage το χορευτικό που του έσκισε το παντελόνι την πρώτη φορά. Ο Ουγγαρέζος επανέλαβε την κίνηση και για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε «θανατηφόρα», αφού και το νέο παντελόνι κατέληξε σκισμένο.

Το σκισμένο παντελόνι έφερε στον αέρα της εκπομπής ο παρουσιαστής, διότι ήθελε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές το σκηνικό. Όταν το αντίκρισε η Ελένη, το πήρε στα χέρια της και αφού παρατήρησε το νούμερό του, αναφώνησε: «Το είδατε; Πού έγινε; Είχε επιτυχία;», αναφερόμενη στην χορευτική κίνηση.

«Η προσωπική μου ζωή είναι..»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μετά από την βραδινή έξοδό του. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε για την προσωπική του ζωή καθώς δεν δίστασε να κάνει και μια αποκάλυψη. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες είχε αναφερθεί και για το τηλεοπτικό του μέλλον καθώς φέτος τον βλέπουμε στην εκπομπή «Ελένη».

«Η αλήθεια είναι πως έχει μπατάρει το πράγμα στην προσωπική μου ζωή. Πρέπει να έρθει σε μια ισορροπία με την προσωπική ζωή. Η προσωπική μου ζωή είναι ανύπαρκτη, όμως η πρωτοβουλία ανήκει σε μένα και θα το ισιώσω».