Ασύλληπτο περιστατικό - Η Ελένη Μενεγάκη έριξε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο από την καρέκλα του

«Μα δεν κρατιέσαι κοτζάμ άντρας;»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ασύλληπτο περιστατικό - Η Ελένη Μενεγάκη έριξε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο από την καρέκλα του

Στον αέρα της εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη την Παρασκευή 11/3, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έπεσε από την θέση του την ώρα που η παρουσιάστρια τον σπρώχνει από τα γέλια, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερα γέλια σε όλο το πλατό.

Μιλούσε για τούμπα που είχε συμβεί όταν ήταν καλεσμένος σε γάμο στο παρελθόν και μάλιστα είχε σκίσει και το παντελόνι του πέφτοντας, όταν η Ελένη Μενεγάκη ξέσπασε σε γέλια με αποτέλεσμα να τον ρίξει κάτω και να του θυμίσει όσα είχε ζήσει με βιωματικό τρόπο. Η ίδια, βέβαια, στο παρελθόν παραλίγο να "την πάθει" μόνη της.

Αφού έπεσε, η παρουσιάστρια του "την είπε" κιόλας που δεν κρατήθηκε, με τα εξής λόγια: «Μα δεν κρατιέσαι κοτζάμ άντρας; Δε μπορείς να μου κρατηθείς σε ισορροπία;».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος της απάντησε εξίσου χιουμοριστικά: «Δεν το ξέραμε να βάλουμε χειρολαβές στο coffetable».

Το επικό στιγμιότυπο ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ελένη Μενεγάκη

Θα είναι και του χρόνου στην εκπομπή της Μενεγάκη;

Στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής 20/2 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής αποκάλυψε μεταξύ άλλων τα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο αν θα συνεχίσει και του χρόνου να βρίσκεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega.

«Είμαι στο Mega, έχω συμβόλαιο και είναι μεγάλη μου χαρά που είμαι σε αυτό το κανάλι. Θα παραμείνω στην Ελένη με την ομάδα μας, εκτός αν το κανάλι θέλει κάτι άλλο» δήλωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος πρόσφατα αναφέρθηκε και σε μια απώλεια που του στοίχησε.