Ελένη Μενεγάκη σε Ουγγαρέζο: «Ελπίζω να μην μετάνιωσες που...»

Το δίλλημα του Ουγγαρέζου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη σε Ουγγαρέζο: «Ελπίζω να μην μετάνιωσες που...»

Την Τρίτη 15/3 το μεσημέρι καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού. Φυσικά μια τέτοια ευκαιρία δεν θα την άφηνε να πάει χαμένη η παρουσιάστρια, αλλά την άρπαξε και έριξε την σπόντα της στον συνεργάτη της Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η σπόντα της Ελένης Μενεγάκη προς τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Σας θυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο παρουσιαστής αποχώρησει από την οικογένεια του ΑΝΤ1 και έψαχνε νέα «φωλιά», τα δημοσιεύματα τον ήθελαν να έχει δεχτεί πρόταση συνεργασίας και με την Ναταλία Γερμανού, εκτός από την Ελένη Μενεγάκη.

«Επειδή σε ένιωσα αποφασισμένο όταν ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό σου με τον ΑΝΤ1, ότι δεν θα συνεχίσεις στον ΑΝΤ1, δεν ξέρω τι προτάσεις είχες γύρω σου, αλλά στο μυαλό σου δύο γυναίκες σκεφτόσουν, έτσι αισθάνθηκα εγώ, εμένα και τη Ναταλία. Εύχομαι να μην το μετανιώσεις παλικαράκι μου», σχολίασε η οικοδέσποινα

«Είσαι καλά Ελένη μου; Παντελόνια να έχουμε να συνεργαζόμαστε», είπε με χιούμορ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αναφερόμενος στο προηγούμενο περιστατικό. (Δείτε γιατί έσκισε το παντελόνι του εδώ)

Θα είναι ο Ουγγαρέζος και του χρόνου στην εκπομπή της Μενεγάκη;

Στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής 20/2 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής αποκάλυψε μεταξύ άλλων τα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο αν θα συνεχίσει και του χρόνου να βρίσκεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega.

«Είμαι στο Mega, έχω συμβόλαιο και είναι μεγάλη μου χαρά που είμαι σε αυτό το κανάλι. Θα παραμείνω στην Ελένη με την ομάδα μας, εκτός αν το κανάλι θέλει κάτι άλλο» δήλωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.