«Ένας από τους λόγους που δεν έκανα οικογένεια ήταν...» - Η συγκινητική αποκάλυψη του Σωτήρη Καλυβάτση

«Όταν έχεις έναν άνθρωπο μοιράζεσαι χαρές και λύπες»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ένας από τους λόγους που δεν έκανα οικογένεια ήταν...» - Η συγκινητική αποκάλυψη του Σωτήρη Καλυβάτση

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ελένη έκανε το μεσημέρι της Τρίτης (15/3) ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να μην κάνει οικογένεια αλλά και στην αγαπημένη του σύντροφο που βρίσκεται δίπλα του σε χαρές και σε λύπες.

Ο ηθοποιός πριν από λίγο καιρό, είχε «σπάσει» για πρώτη φορά τη σιωπή του για το τέλος της φιλίας του με τον Αντώνη Κανάκη.

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Καλυβάτση

«Μου αρέσει πολύ να γυρίζω σελίδες στη ζωή μου. Μάλλον βαριέμαι. Όταν κάποια στιγμή δούλεψα σε ένα γραφείο άλλαξα 3 καρέκλες. Μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας αλλά βολευόμαστε. Όταν έχεις οικογένεια είναι πιο δύσκολο. Ίσως ένας από τους λόγους που δεν έχω κάνει οικογένεια να είναι και αυτός. Το χιούμορ είναι η σωτηρία μου.

Δεν έχω άλλο τρόπο να διαφεύγω από τα πράγματα. Προς το τέλος της καραντίνας άρχισα να χάνω το χιούμορ μου. Ευτυχώς το καλοκαίρι, λίγο η θάλασσα λίγο το κορίτσι μου, πήρα ανάσα. Όταν έχεις έναν άνθρωπο μοιράζεσαι χαρές και λύπες.

Το ότι δε μου ταιριάζει ο γάμος δε σημαίνει ότι δε θέλω να συμβιώνω. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι για να κάνουν οικογένεια, ούτε είναι όλοι για να μένουν μόνοι», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Το σχόλιο για το MeToo

Το πρωί της Δευτέρας 7/3 ο Σωτήρης Καλυβάτσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το κίνημα #metoo δηλώνοντας χαρακτηριστικά «πως τίποτα πλέον δε μπορεί να σταθεί ικανό να τον σοκάρει μετά από όλα όσα έχουμε δει και ακούσει».

«Γανωθήκαμε μου φαίνεται. Ακούμε, το καταπίνουμε και πάμε παρακάτω. Τι να μας σοκάρει παραπάνω; Έχει κι άλλα να δούμε, είμαι σίγουρος. Μας χρειάζεται ένα διάλειμμα, όχι διάλειμμα κουκουλώματος όμως, να βάλουμε τα σκουπίδια κάτω από το χαλί.

Εδώ και χρόνια τα έχω διαχωρίσει. Στη δουλειά πάμε για τη δουλειά, δεν πάμε για να τα φτιάξουμε, να γίνουμε φίλοι. Θέλω να γίνεται η δουλειά. Ο καθένας μπορεί να έχει ιδιοτροπίες όμως κάνουμε τη δουλειά μας και πάμε παρακάτω» είπε ο ηθοποιός.

Σε ό,τι αφορά την πρώτη περίοδο της καραντίνας, ο ηθοποιός δήλωσε πως ήταν ένας χρόνος τον οποίο χάρηκε καθώς τα προηγούμενα 4-5 έτη δούλευε ασταμάτητα. Το ευχαριστήθηκα γιατί για 4-5 χρόνια ήμουν ασταμάτητος. Το είδα σαν δώρο. Στην αρχή το διασκέδασα. Μετά έπρεπε κάτι να κάνω. Αρχίσαμε τα ντουλάπια, να βιδώμουμε».