«Ζήτησα συγγνώμη, ήταν φρικτό» - Το άγνωστο περιστατικό του Γιώργου Παπαπαύλου σε παράσταση

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ζήτησα συγγνώμη, ήταν φρικτό» - Το άγνωστο περιστατικό του Γιώργου Παπαπαύλου σε παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή Κυψέλη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 15/3 ο Γιώργος Παπαπαύλου. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, που φέτος τον βλέπουμε μεταξύ άλλων, στην τρίτη σεζόν των Άγριων Μελισσών στον Αντ1, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε και σε ένα απίστευτο περιστατικό, που συνέβη κατά τη διάρκεια μιας παράστασης του, ενώ πρόσφατα σε άλλη συνέντευξη του αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Η απίστευτη ιστορία του Γιώργου Παπαπαύλου επί σκηνής

Ο αγαπητός ηθοποιός, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σε παράσταση μου έχει πέσει δόντι. Μόλις ξεκινήσαμε, πίναμε έναν καφέ και χτύπησε το δόντι μου στο φλιτζάνι και έφυγε. Παρόλα αυτά δεν το έβαλα σε γάλα. Ήταν το μπροστινό δόντι ήταν.

Στην αρχή το κράτησα λίγο στα χέρια, ζήτησα συγγνώμη και διακόψαμε. Ήταν φρικτό, νόμιζα ότι πέρασαν 13χρόνια και ήταν δύο λεπτά. Τώρα το λέμε και γελάμε. Συναντάω κόσμο έξω και μου λένε ήμουν εκεί».

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Παπαπαύλου

Γεννήθηκε στην Πάτρα. Είναι αριστούχος απόφοιτος της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης του δήμου Αγίας Βαρβάρας ''Ιάκωβος Καμπανέλλης'' και πτυχιούχος της Νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Άρχισε την καριέρα του στις αρχές της δεκαετίας του 2010 και έχει εργαστεί τόσο στο θέατρο, όσο και στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Διδάσκει υποκριτική στη ανώτερη δραματική σχολή ''Αθηναική Σκηνή'' ενώ παράλληλα έχει την καλλιτεχνική διεύθυνση των θεατρικών εργαστηρίων του κε.ψ.υ.π.α. Στην ιδιωτική τηλεόραση έχει εμφανιστεί και τον έχουμε δει στις σειρές Σε είδα...: Ο επίμονος κηπουρός και Μαύρα μεσάνυχτα και Ματωμένα Χώματα και Έρωτας Μετά και Άγριες μέλισσες 3ος κύκλος.